ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕλαιόφυτο – Γιορτή Μελιού: Κουκλοθέατρο και ομιλία για το επάγγελμα του μελισσοκόμου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ελαιόφυτο – Γιορτή Μελιού: Κουκλοθέατρο και ομιλία για το επάγγελμα του μελισσοκόμου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ελαιόφυτο – Γιορτή Μελιού: Κουκλοθέατρο και ομιλία για το επάγγελμα του μελισσοκόμου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δεύτερη ημέρα εορτασμού της Αγ. Αικατερίνης στα Τριαντέικα και τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Ελαιόφυτο πλημμύρισαν χαρούμενες παιδικες φωνουλες. Η αίθουσα του Συλλόγου κατάμεστη από παιδάκια που ήρθαν να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο από το ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με το έργο ο “Ο φαντασμένος”. Αργότερα ο κ.Σαββας Βλάχος,γεωπόνος,Προϊστάμενος τμήματος φυτικής κ ζωικής παραγωγής στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας κ Κτηνιατρικής, Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Αιτωλ/νιας. Μίλησε για το επάγγελμα του μελισσοκομου.
Πλήθος κόσμου από Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές επισκέφθηκε την έκθεση με πολύ θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία αυτής της εκδήλωσης που τιμά τους παραγωγούς του χωριού κ τις καλλιτεχνικές δημιουργίες της περιοχής.Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Μαρία Παπαγεωργίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινιου κ.Σταυρος Καμμένος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νεάπολης κ. Κωστας Κιτσοπανος, ο Πρόεδρος Κοινότητας Ελαιοφυτου κ. Πάνος Μακεδόνας, ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Ελαιοφυτου κ. Μίμης Χασιώτης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεάπολης “Το Παλαιόκαστρο”Δημητρης Κουτρουμανος, μέλη του ΔΣ του ίδιου Συλλόγου η κα Αίγλη Σταλικα, η κα Μπαλάσκα και η συγγραφεας κα Ευτυχια Πατσιαλου.

Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου: Κλειστή για ακόμα 3-4 ώρες και στα δύο ρεύματα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr