Εκτεθειμένη η Αστυνομία από τη σπείρα των ΑΤΜ και των αυτόματων πωλητών

«Αλωνίζει» η σπείρα που το τελευταίο διάστημα έχει βάλει στο στόχαστρό της ΑΤΜ και αυτόματους πωλητές σε βενζινάδικα σχεδόν σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Ακόμη κι αν κάποιες φορές έχει αποτύχει στο στόχο της, ακόμη κι αν η λεία της είναι αμελητέα, όπως στο βενζινάδικο που χτύπησαν την προηγούμενη εβδομάδα στον Άγιο Κωνσταντίνο (βρήκαν μόνο 100 ευρώ στον αυτόματο πωλητή), συνεχίζει ακάθεκτη τη δράση της. Τα ξημερώματα της Κυριακής οι δράστες «ξαναχτύπησαν» σε βενζινάδικο στην οδό Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο και σε ΑΤΜ στο Μεσολόγγι.

ΑΤΜ στο Νεοχώρι, βενζινάδικο στο Κεφαλόβρυσο, ΑΤΜ στο Νοσοκομείο Αγρινίου, Super – Market στον Αστακό, βενζινάδικο στο Αγρίνιο και η λίστα συνεχίζεται…

Η σπείρα φαίνεται ότι δρα με επαγγελματικό τρόπο χρησιμοποιώντας κάθε φορά για τις «επιδρομές» της κλεμμένα αυτοκίνητα. Και είναι απορίας άξιο πως η Αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμη να φτάσει της ίχνη της!!!

Δείτε το βίντεο από το σημερινό χτύπημα της διαβόητης σπείρας στο πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αγρίνιο. Σοκάρει ο τρόπος δράσης τους!!!

Gepostet von Συνείδηση Εφημερίδα am Sonntag, 24. November 2019

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

Νεκτάριος Φαρμάκης: Οι φανερές και οι αθέατες κινήσεις των πρώτων 90 ημερών