Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου για τη μαρίνα και δήλωση του Δημάρχου για την συνεδρίαση

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, το Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

«Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Α.Ε. & Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».

(Η συνεδρίαση κρίνεται ως κατεπείγουσα κατόπιν της υπ’αριθμ. 50/17.3.2016 αίτησης που κατατέθηκε ηλεκτρονικά εκ μέρους Δημοτικών Συμβούλων και σε εφαρμογή του άρθρου 3 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου)

 

 

Δήλωση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

   Σε δήλωση του για την αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος γνωστοποιεί τα εξής:

«Οφείλω να ενημερώσω τους συνδημότες μας ότι στην αυριανή συνεδρίαση τουΔημοτικού Συμβουλίου δεν δύναται να παραστώ, λόγω σοβαρών και ανυπέρβλητων υποχρεώσεων που αφορούν το Δήμο μας (συνεδρίαση σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συνεδρίαση στην Π.Ε.Δ., Γενική συνέλευση της «Αιτωλική Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ, συνεδρίαση Δ.Σ. «Ελληνικές Αλυκές Α.Ε.».

Κατόπιν των παραπάνω, υπέβαλλα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αίτημα αναβολής της αυριανής συνεδρίασης και μετάθεσή της για την επόμενη Τρίτη. Όπως ενημερώθηκα προφορικά από τον ίδιο, το αίτημά μου αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία των αιτούντων τη συνεδρίαση δημοτικών συμβούλων”.