ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕκλογή Προεδρείου Αντιπροσωπείας, Προεδρείου και Μελών Δ.Ε. του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας – Εκ νέου Πρόεδρος ο Στ. Μπλέτσας

Εκλογή Προεδρείου Αντιπροσωπείας, Προεδρείου και Μελών Δ.Ε. του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας – Εκ νέου Πρόεδρος ο Στ. Μπλέτσας

Εκλογή Προεδρείου Αντιπροσωπείας, Προεδρείου και Μελών Δ.Ε. του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας – Εκ νέου Πρόεδρος ο Στ. Μπλέτσας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/11/2019 η 1η (ειδική) Συνεδρίαση της 37 μελούς Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2019, με μοναδικό θέμα την εκλογή του Προεδρείου της, καθώς και της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος και του προεδρείου αυτής, για την τετραετία  2020 – 2024.

Πρόεδρος της Δ.Ε. επανεξελέγη ο κ. Στυλιανός Μπλέτσας, Αντιπρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Ψυλλιάς, Γενικός Γραμματέας ο κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και μέλη οι κ.κ. Αλεξόπουλος Χριστόφορος (ΔΚΜ), Λύρος Επαμεινώνδας (ΔΚΜ), Καλαβρουζιώτης Δημήτριος (Κίνηση Μηχανικών), Κίσσας Βασίλειος (Κίνηση Μηχανικών), Μασίκας Νικόλαος (Κίνηση Μηχανικών) και Νάτης Χρήστος (Πανεπιστημονική).

Για το Προεδρείο της Αντιπροσωπείας, νέα Πρόεδρος εκλέχθηκε η κα Ιωάννα Αργιαδίτη – Ρόκου (ΔΚΜ), Αντιπρόεδρος ο κ. Νικόλαος Τσερπέλης (ΔΚΜ) και Γενική Γραμματέας η κα. Αμαλία Γιαννακά (Κίνηση Μηχανικών).

Ξεκίνησε η δίκη Μέντζου στο Μεσολόγγι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr