ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΕκλογές 2019: Το χειροφίλημα στον Κώστα Καραμανλή – Το απίθανο στιγμιότυπο και τα όσα ακολούθησαν (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Εκλογές 2019: Το χειροφίλημα στον Κώστα Καραμανλή – Το απίθανο στιγμιότυπο και τα όσα ακολούθησαν (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Εκλογές 2019: Το χειροφίλημα στον Κώστα Καραμανλή – Το απίθανο στιγμιότυπο και τα όσα ακολούθησαν (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Στο 364ο εκλογικό τμήμα, στον Αγιο Ελευθέριο, ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Έξω από το εκλογικό τμήμα τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα υποψήφιοι βουλευτές, δήμαρχοι και κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Ο κ. Καραμανλής έκανε χειραψίες με πολίτες που εκείνη την ώρα πήγαιναν να ψηφίσουν, φωτογραφήθηκε με όσους του το ζήτησαν, ευχήθηκε » καλή δύναμη» στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και αποχώρησε χωρίς να κάνει δήλωση.

Το στιγμιότυπο πάντως που συζητήθηκε περισσότερο, ήταν αυτό λίγο πριν μπει στο εκλογικό κέντρο. Μια γυναίκα πλησίασε και φίλησε το χέρι του πρώην πρωθυπουργού, μπροστά στις κάμερες. Δείτε τις εικόνες προς το τέλος του επόμενου βίντεο…

Δείτε βίντεο ΕΔΩ 

Ο υποψήφιος που ζήτησε σταυρό

«Πρόεδρε θέλω να μου βάλεις ένα σταυρό» είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκόρης περιμένοντας τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στην είσοδο του 1ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης όπου άσκησε λίγο μετά τις 10 το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο πρώην πρωθυπουργός αν και δεν απάντησε στον Παναγιώτη Κοκόρη ,ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα για να βγει βουλευτής για περισσότερες από τρεις τετραετίες και σε όλες τις εκλογικές μάχες κατέληγε να είναι ο πρώτος επιλαχών, χαμογέλασε.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ 

Όπως συνέβη και στις ευρωεκλογές, ο πρώην πρωθιυπουργός δεν έκανε δηλώσεις. Χαιρέτησε εκείνους που τον πλησίαζαν και σε κάποιες περιπτώσεις δεν αρνήθηκε να βγάλει και μία selfie.

Μετά από 10 χρόνια σιωπής, ο κύριος Καραμανλής είχε ενεργό ρόλο στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ, με δηλώσεις και περιοδείες στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο…

Δείτε βίντεο ΕΔΩ 

newsit.gr

Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Να τος, να τος ο πρωθυπουργός», 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr