ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΜε μια επιτυχημένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά στο Γενικό Λύκειο Νεοχωρίου (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Με μια επιτυχημένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά στο Γενικό Λύκειο Νεοχωρίου (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Με μια επιτυχημένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά στο Γενικό Λύκειο Νεοχωρίου (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 4η βραδιά παράδοσης και μαθητικής δημιουργίας, εκδήλωση που διοργανώνεται από τη χορευτική ομάδα «Ελένη Γαντζούδη» του σχολείου με την υποστήριξη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων και στην οποία παρουσιάζονται πολιτιστικές δράσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο προγραμμάτων ή ερευνητικών εργασιών στο σχολείο.

Φέτος παρουσιάστηκαν μικρά ντοκυμαντέρ που έφτιαξαν μαθητές για ιστορικά, λαογραφικά και πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής των Οινιαδών, οι δράσεις της χορευτικής ομάδας καθώς και το 3ο φύλλο της σχολικής εφημερίδας The New Village Times που δημιουργείται από μαθητές με την στήριξη και επίβλεψη των εκπαιδευτικών κ. Κωνσταντίνου Κατσαρού και Δημήτρη Ραΐζη.

Neochori05

Την εκδήλωση παρακολούθησε η σχολική σύμβουλος κ. Χρυσούλα Σπυρέλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Δαουτίδης και πλήθος κόσμου, γονείς και φίλοι των μαθητών.

Η βραδιά έκλεισε με γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σούπερ βαθμολογίες στο Αγρίνιο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr