ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΕκ νέου αντιδήμαρχος ο Νικόλαος Νίκας στο Δήμο Αμφιλοχίας

Εκ νέου αντιδήμαρχος ο Νικόλαος Νίκας στο Δήμο Αμφιλοχίας

Εκ νέου αντιδήμαρχος ο Νικόλαος Νίκας στο Δήμο Αμφιλοχίας

Επίσημα πλέον Αντιδήμαρχος Υποδομών ο Νικόλαος Νίκας στο δήμο Αμφιλοχίας.
Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία ήταν αναμενόμενη όπως είχαμε αναφέρει στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Μαΐστρος”.
Σήμερα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου με απόφαση δημάρχου ανακαλέστηκε η αρ. 432/2019 περί ορισμού εντεταλμένου συμβούλου. Και ορίζει τον Νίκα Νικόλαο αντιδήμαρχο με θητεία από 6-11-2019 μέχρι και 5-11-2020 ως εξής: Αντιδήμαρχος  Τεχνικών Έργων  & Συντήρησης  Υποδομών, Δομησης & Πολεοδομικών Εφαρμογών, Πολιτικής Προστασίας, Ύδρευσης- Αποχέτευσης.
Στον οποίο μεταβιβάζει καθ΄ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
-την ευθύνη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος Τεχνικών έργων και συντήρησης υποδομών και συγκεκριμένα: αρμοδιότητες μελέτης και κατασκευής έργων, εξοικονόμησης ενέργειας, σε θέματα συγκοινωνιών και κυκλοφορίας, σε θέματα πολιτικής προστασίας. Πλέον αυτών αρμοδιότητες διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων (πλην αυτών του τμήματος Περιβάλλοντος, καθαριότητας και πρασίνου).
– την ευθύνη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος δόμησης και πολεοδομικών εφαρμογών και συγκεκριμένα : αρμοδιότητες υπηρεσιών δόμησης, ελέγχου κατασκευών και κυκλοφορίας.
– την ευθύνη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος ύδρευσης-άρδευσης-αποχέτευσης και συγκεκριμένα: αρμοδιότητες σε θέματα συνδέσεων και αιτημάτων, διαχείρισης παροχών, διαχείρισης δικτύου άρδευσης, δικτύου ύδρευσης, λειτουργίας αντλιοστασίων, αρμοδιότητες σε θέματααποφράξεων, διαχείρισης δικτύου αποχέτευσης, λειτουργίας βιολογικού καθαρισμού.
– την ευθύνη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των τμημάτων Δημοτικών Υπηρεσιών ΔΕ. Ινάχου και Δ.Ε Μενιδίου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.
-την ευθύνη υπογραφής όλων των εγγράφων αρμοδιότητάς του και το γνήσιο της υπογραφής.
Γ. Ο ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν μπορεί να εκλεγεί ή να είναι μέλος του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.
Δ. Η ανάκληση του Αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.
Ε. Αναπληρώνει σε περίπτωση απουσίας του ή κωλύματος τον Αντιδήμαρχο κ. Κατσαντά Λεωνίδα.

e-maistros.gr

Μεσολόγγι: Δημοτικός Σύμβουλος μηνύει τον δήμο για τις επιθέσεις αδέσποτων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr