Ειρήνη Λαγούδη: Άλυτος γρίφος η υπόθεση του θανάτου της (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο εξάδελφος της Ειρήνης, Π. Ζήκος, με αφορμή τις διαρροές για την υπόθεση -μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου – αναρωτήθηκε: «Ποιος είναι ο αριθμός που κάλεσε την Ειρήνη να φύγει από το σπίτι το μεσημέρι του Σαββάτου; Αυτοί που διαρρέουν τις πληροφορίες από την άρση του απορρήτου, τι ξέρουν; Ξέρουν όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό»;

Από τις πρώτες πληροφορίες για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, φαίνεται να επιβεβαιώνονται όσα είχε ισχυριστεί στις καταθέσεις του ο γιατρός. Τα κινητά τηλέφωνα μίλησαν και είπαν πολλά για τις τελευταίες ώρες της 44χρονης μητέρας που βρέθηκε νεκρή στην Αιτωλοακαρνανία.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι η Ειρήνη Λαγούδη και ο γιατρός είχαν βρεθεί στην Αθήνα λίγες μέρες πριν από τη τραγωδία και είχαν περάσει μια νύχτα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου ΚΑΤ. Όπως αναφέρει η Espresso, διαπιστώθηκε πως η Ειρήνη Λαγούδη είχε προσπαθήσει στη συνέχεια να επικοινωνήσει πολλές φορές με τον γιατρό, χωρίς εκείνος να απαντάει στις κλήσεις. Η Ειρήνη Λαγούδη έστειλε SMS και στον αδερφό της, στον οποίο ανέφερε πως είχε μετανιώσει που επικοινώνησε με τη σύζυγο του συντρόφου της.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία δίνει μεγάλη βαρύτητα στη μαρτυρία της κόρης της 44χρονης χήρας. Η κοπέλα φέρεται ότι έχει καταθέσει πως ένα 24ωρο πριν από το τραγικό συμβάν και ενώ η μητέρα της επέστρεφε στο Αγρίνιο από την Αθήνα, ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε συνεχώς, ενώ στις ερωτήσεις που της έκαναν απέδιδε τη στεναχώρια της σε «θέματα υγείας».

Ξάδερφος Ειρήνης: Γιατί δεν ψάχνουν τον υπολογιστή της;

Μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο εξάδελφος της Ειρήνης, αναρωτήθηκε γιατί κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει, να το κάνει με αυτόν τον φρικτό τρόπο. Ο ίδιος θεωρεί μάλιστα, ότι αν η Ειρήνη ήταν εκείνη που έβαλε τη φωτιά στο αυτοκίνητό της, η ίδια θα νόμιζε ότι θα καεί ζωντανη. Αποκλείται δηλαδή -σύμφωνα με τον εξάδελεφο- να γνώριζε ότι θα δηλητηριαστεί από τις αναθυμιάσεις. Για να το γνώριζε θα έπρεπε να είχε κάνει πολύ συγκεκριμένη έρευνα.

“ Η Ειρήνη δε θα έκανε κάτι τέτοιο μόνη της. Το ψάξιμο του υπολογιστή της θα μπορούσε να βοηθήσει. Έχει ερευνηθεί ο υπολογιστής της; Μα έχουν περάσει τόσες μέρες και λέμε απλά πράγματα… Και για να σταματήσουμε το παραμύθι, το βάιπερ παραβιάζεται. Χθες εγώ χακάρισα το δικό μου” συμπλήρωσε ο ξάδερφος της 44χρονης.

Εκπρόσωπος Αστυνομικών: Είναι αγανακτισμένοι οι συνάδελφοί μου

Και ενώ η οικογένεια της Ειρήνης ξεσπάει για τον τρόπο που η Αστυνομία χειρίζεται την υπόθεση, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανιδου, οτι οι αστυνομικοί είναι αγανακτισμένοι με αυτές τις κατηγορίες.

“Η οικογένεια έχει το άλοθι στην πίκρα της, να είναι αγανακτισμένη και με την αστυνομία. Θέλω να σας μεταφέρω όμως και την αγανάκτιση των συναδέλφων γιατί θίγουν τον άνθρωπο των 800 ευρώ. Ότι η αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Έχετε διαβάσει τη δικογραφία; … » είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Καλλιακμάνης.

Η δικηγόρος της οικογένειας Ειρηνη Μαρουπα Ταουξη δήλωσε ότι “το θεωρώ αδιανόητο να έχουν διαρρεύσει όλα τα έγγραφα, όλης της δικογραφίας ενώ ακόμα η οικογένεια δεν έχει γνώση των εγγράφων της δικογραφίας»…

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

Γ. Βρούτσης από Αγρίνιο: «Η ΝΔ έχει στο DNA της έχει το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό» (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)