Εγκαταλελειμένη η παραλία στο λιμάνι του Μύτικα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ούτε 10 ημέρες δεν έχουν μείνει για την έλευση του Καλοκαιριού και η περιουσία του Δήμου Ξηρομέρου παρατημένη και εγκαταλειμμένη στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα.
Είναι η πρώτη χρονιά που οι ομπρέλες δεν μαζεύτηκαν και αφέθηκαν στο ύπαιθρο. Στην παραλία της Τράπεζας έμειναν οι δύο ομπρέλες ως τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του χρόνου, ώσπου ένας δυνατός αέρας πήρε την μία και γκρέμισε μία κολόνα απέναντι. Ευτυχώς που δεν είχαμε κανένα σοβαρό ατύχημα να έχουμε τα χειρότερα. Τότε ανησύχησαν κάποιοι και έσπευσαν να τις μαζέψουν.
Ο εξοπλισμός που προμηθεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι το Λιμενικό Ταμείο, με χρήματα των δημοτών, εδώ και μήνες πεταμένος κάτω και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Παντελής απουσία τοπικής διοίκησης…. και δεν είναι θέμα έλλειψης προσωπικού.

Είκοσι πέντε (25) άτομα γενικών καθηκόντων οκτάμηνης σύμβασης έχει προσλάβει ο Δήμος Ξηρομέρου και ακόμη περιμένουμε να τηρηθεί η ρητή υπόσχεση της δημοτικής αρχής για κατανομή τους στους Προέδρους των Κοινοτήτων. Ρωτάμε έγινε; Δεν νομίζουμε…. Όλα αυτά είναι αδιαμφισβήτητα γεγονότα που δεν μπορεί κανείς να τα αντικρούσει.

mytikaspress.blogspot.com