«Έφυγε» από την ζωή ο Νώντας Σπηλιάς επί σειρά ετών Πρόεδρος του ΑΟ Βόνιτσας

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες το πρωί ένας αγαπητός άνθρωπος στην κοινωνία της Βόνιτσας βυθίζοντας την πόλη μας σε θλίψη. Ο Νώντας Σπηλιάς συνταξιούχος του ΟΤΕ σε ηλικία 61 ετών. Είναι δύσκολο το αντίο για τον αγαπητό και άξιο συμπολίτη μας Νώντα, που σφράγισε με την παρουσία του, τη δράση του και την προσφορά του, τα αθλητικά δρώμενα της Βόνιτσας. Στο πέρασμα του ως πρόεδρος της τοπικής ομάδας μπάσκετ ΑΟ Βόνιτσας, υπηρέτησε με ξεχωριστό ήθος και ιδιαίτερη ικανότητα το μπάσκετ και το σύλλογο και άφησε το στίγμα του, αφού η ομάδα δεν γνώρισε μόνο επιτυχίες αλλα καταξιώθηκε και κέρδισε τον σεβασμό στο χώρο του μπάσκετ στη Δυτική Ελλάδα αλλά και γενικότερα.
Είχε πρωτοποριακές ιδέες νοικοκυρέματος όσον αφορά τα οικονομικά αλλά πρωτίστως δίδαξε ήθος, ευγένεια και αθλητική διαπαιδαγώγηση σε μικρούς και μεγάλους αθλητές και η συμβολή του υπήρξε διαχρονικά ωφέλιμη. Οι αθλητές της περιόδου εκείνης δεν θα ξεχάσουν την οργάνωση του συλλόγου στο αγωνιστικό και προπονητικό κομμάτι αλλά και στις οργανωμένες μετακινήσεις όσον αφορά την διαμονή και διατροφή με αποκορύφωμα αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητών, τους πρόσφερε ταξίδι στην Ιταλία. Νώντα μου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ διότι το ήθος που δίδαξες στα παιδιά μας με το πέρασμά σου από τον προσωρινό αυτό κόσμο δεν θα σβήσει με τον θάνατό σου. Εκείνοι που δεν είναι πια κοντά μας, παραμένουν πάντα μέσα στην καρδιά μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και δύναμη στους οικείους σου στις δύσκολες αυτές ώρες.
xiromeronews.gr / Νώντας Νικάκης
Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Βόνιτσας εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Νώντα Σπηλιά, στην οποία αναφέρει τα εξής: