Έφυγε από την ζωή η Ευτυχία Τσαμποδήμου

Έφυγε από την ζωή η γνωστή ηθοποιός Ευτυχία Τσαμποδήμου. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας,στην Αιτωλοακαρνανία  και στον κόσμο του πολιτισμού καθώς ήταν ξαφνική και αναπάντεχη η απώλεια της.

Η Ευτυχία Τσαμποδήμου γεννήθηκε στην Πρέβεζα από μητέρα Λευκαδίτισσα και πατέρα Αιτωλοακαρνάνα. Σπούδασε θέατρο στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης “ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ” και εργάστηκε ως ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο, στα δημοτικά περιφερειακά θέατρα και στην τηλεόραση.
Ήταν υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας το 2004 και υποψήφια βουλευτής στην Πρέβεζα στις εκλογές το 2009 και το 2015. Επίσης ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Α.Υ.ΡΙ.Ο για την Ήπειρο το 2010 και είχε συμμετοχή στη δημοτική παράταξη ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ
Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Πρέβεζα και συμμετείχε στα κινήματα της πόλης μας όπως για την προστασία της ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ και στους αγώνες να μη χτιστούν και ιδιωτικοποιηθούν οι παραλίες μας.
Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 3:30 το μεσημερι στην γενέτειρα της στον Κάβαλο Λευκάδας.

Ο Συντονιστής της ΕΠΕΚΕ Πολιτισμού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος δήλωσε:

«Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον πρόωρο χαμό της Έφης Τσαμποδήμου, που κόσμησε το Ελληνικό θέατρο, τον κινηματογράφο, και την τηλεόραση με το λαμπρό ταλέντο της, το εξαιρετικό ήθος, και την αγωνιστική της διαδρομή στην Αριστερά.
Καλό ταξίδι Αγαπημένη μας Συντρόφισσα, και σ’ ευχαριστούμε για το ταξίδι που μοιραστήκαμε μαζί»

mypreveza.gr