Έφυγε ο Έρικσον!

Η θητεία του Έρικσον στον Παναιτωλικό αποδείχτηκε σύντομη (6 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 αυτογκόλ). Ο διεθνής Σουηδός ήταν από τις ηχηρότερες μεταγραφές του καλοκαιριού, αλλά ο τραυματισμός του (κοιλιακοί) σε συνδυασμό με την εγκυμοσύνη της γυναίκας του τον οδήγησε στην απόφαση να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του με τα καναρίνια. Πριν λίγο ανακοινώθηκε το διαζύγιο, που συνοδεύεται από δήλωση του παίκτη:

Λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Έρικσον. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε και ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο Έρικσον έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην πόλη, στους οπαδούς, στην ομάδα, στους προπονητές και όλο το προσωπικό, καθώς και τους συμπαίκτες μου. Είμαι περήφανος που ήρθα αυτό το εξάμηνο στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμένα. Δυστυχώς η κατάσταση με τον τραυματισμό μου και η εγκυμοσύνη της γυναίκας μου με αναγκάζουν να επιστρέψω στη Σουηδία. Λυπάμαι γι’ αυτό και εύχομαι στον Παναιτωλικό και σε όλους τα καλύτερα».

agrinio-sports.gr

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα Παναιτωλικός – Ξάνθη