ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΕυχαριστήριο μήνυμα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για τον ποδοσφαιρικό αγώνα των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και του Ιδομενέα Εμπεσού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο μήνυμα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για τον ποδοσφαιρικό αγώνα των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και του Ιδομενέα Εμπεσού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο μήνυμα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για τον ποδοσφαιρικό αγώνα των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και του Ιδομενέα Εμπεσού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του Ιδομενέα Εμπεσού Αιτωλ/νίας, που ενώθηκαν δίνοντας έναν αγώνα αλληλεγγύης και ενίσχυσης για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Εμπεσού.

Θερμά ευχαριστούμε το Δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Απόστολο Κοιμήση, που εμπνεύστηκε την ιδέα και επωμίστηκε την όλη άψογη καθ’ όλα διοργάνωση του αγώνα, τον συγχαίρουμε γι’ αυτή την πρωτοβουλία του και ευελπιστούμε να υπάρξουν στο μέλλον μιμητές του.

Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον κ. Θωμά Μπαγιάτη, πρόεδρο Εμπεσού Αιτωλ/νίας, που διέθεσε το Δημοτικό Στάδιο και φιλοξένησε εγκάρδια τους ποδοσφαιριστές και τους άλλους παράγοντες του αγώνα, μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικό, όπου οι επιβλητικοί όγκοι των βουνών προκαλούσαν δέος και θαυμασμό.

Η πρωτοβουλία του Συνδέσμου των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς να δοθεί τιμητική πλακέτα στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου αναγνωρίζοντας και τιμώντας τον 20ετή αγώνα για τη θεραπεία και αποκατάσταση των παιδιών με αναπηρίες έχει ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό για τους ανθρώπους και τη μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. Μεγάλη η ηθική ικανοποίηση και ενίσχυση για μας, γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε συνοδοιπόρους και συναγωνιστές στο δύσκολο έργο που επιτελούμε. Είμαστε ευγνώμονες και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

olimpiakos0idomeneas-empesos (4)

olimpiakos0idomeneas-empesos (3)

olimpiakos0idomeneas-empesos (2)

olimpiakos0idomeneas-empesos (1)

olimpiakos0idomeneas-empesos (3)

Παναιτωλικός: Προβληματισμός από τα λάθη και την επιθετική δυστοκία

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

1 Comment

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.