Ευχαριστήριες επιστολές από το 2ο Ειδικό Δημοτικού Σχολείο Αγρινίου προς τους Προσκόπους και το Κοινωνικό Παντοπωλείο για τις προσφορές τους

Το 2ο Ειδικό Δημοτικού Σχολείο Αγρινίου συνέταξε και έδωσε στην δημοσιότητα δύο ευχαριστήριες επιστολές προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου και τους Προσκόπους για την προσφορά τους στο σχολείο. Οι επιστολές έχουν ως εξής:  

«Εκ μέρους του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά σας, στους μαθητές του σχολείου μας. Η χαρά που προσφέρατε στα παιδιά, όταν τους μοίραζε τα δώρα ο Αι Βασίλης σας, καταδεικνύει την συνεχή προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο, που πρεσβεύει ο σύλλογος σας. Οι ευχές μας για μια καλή, δημιουργική χρονιά με υγεία, ας σας συντροφεύουν τη φετινή χρονιά».

«Εκ μέρους του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιόδωρη προσφορά σας, στους μαθητές μας και στις οικογένειές τους (δέματα τροφίμων, για τις γιορτές των Χριστουγέννων). Ο Δήμος Αγρινίου έχει δείξει την ευαισθησία του και έχει υπάρξει αρωγός στα παιδιά του σχολείου μας, ενώ δεν έχει αρνηθεί τη στήριξη του σε δράσεις και εκδηλώσεις μας, καθώς και στη στήριξη αδύναμων οικονομικά και κοινωνικά οικογενειών. Ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας και σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και αγάπη».

Αιφνίδιος θάνατος 63χρονου στο Μοναστηράκι Βόνιτσας