«Έφυγε» από τη ζωή ο 46χρονος Αιτωλοακαρνάνας Δημήτρης Παρράς – Ήταν στέλεχος της ΝΔ

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες το μεσημέρι σε ηλικία 46 ετών, από ανακοπή καρδιάς, ο Δημήτρης Παρράς, από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νότη Μηταράκη και πολύ αγαπητός στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής Χίου της ΝΔ είναι σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντός του συγκλονισμένος από την απώλεια του φίλου και συνεργάτη του.

Ο Παρράς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη, με καταγωγή από την Αιτωλοκαρνανία και τη Φωκίδα. Ήταν παντρεμένος με την οικονομική αναλύτρια Αγγελική Χατζημηνά και έχουν μαζί έναν ανήλικο γιο.

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης γαλλική φιλολογία, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές του πάνω σε θέματα Τηλεπικοινωνιών και Εφαρμογών στους Η/Υ και δούλεψε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες θέσεις, με κύριο αντικείμενο το web μάρκετινγκ και την πολιτική επικοινωνία.

Διετέλεσε ειδικός γραμματέας στο Δήμο Ηλιούπολης από το 2006 έως το 2010, ενώ έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια ενεργά με τα κομματικά δρώμενα, αρχικά ως τομεάρχης Οργανωτικού στην Α’ και Β’ Αθηνών της ΝΔ και αργότερα ως διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.

parapolitika.gr

Μυστήριο στο Άγιο Όρος με την εξαφάνιση του 61χρονου Αγρινιώτη Τάσου Πρέμου