ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Αυτό είναι το φανάρι που βρίσκεται μέσα σε καφετέρια! Απίστευτο αλλά όχι πρωτοφανές στην Ελλάδα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Αυτό είναι το φανάρι που βρίσκεται μέσα σε καφετέρια! Απίστευτο αλλά όχι πρωτοφανές στην Ελλάδα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Αυτό είναι το φανάρι που βρίσκεται μέσα σε καφετέρια! Απίστευτο αλλά όχι πρωτοφανές στην Ελλάδα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

αποφάσισε να τοποθετήσει τα τραπεζοκαθίσματα του εξωτερικού χώρου γύρω από ένα φανάρι, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην υπάρχει φανάρι για τους οδηγούς, αλλά να φαίνεται ότι ο φωτεινός σηματοδότης είναι μέρος της διακόσμησης του μαγαζιού.

Μάλιστα, όταν η καφετέρια έχει κατεβασμένες τις τέντες της, αυτές κρύβουν το φανάρι και δεν υπάρχει από τον δρόμο καμία ορατότητα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξηγήσεις, το φανάρι τοποθετήθηκε πρόσφατα στο σημείο και κοιτάζει προς την οδό Κορίνθου, η οποία πρόκειται να αντιδρομηθεί στο μέλλον, κάτι που σημαίνει οτι προς το παρόν δεν έχει καμία λειτουργία.

Βέβαια, ακόμα και όταν το φανάρι αυτό τεθεί σε λειτουργία και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναγκαστεί να βγάλει την τέντα και τα τραπεζοκαθίσματα, πάλι το φανάρι δεν θα είναι και στο καλύτερο δυνατό σημείο. 

Ανάλογη εικόνα είχαμε πριν από 3 χρόνια και στη Θεσσαλονίκη. Τότε ένας καταστηματάρχης θέλοντας να… προφυλάξει τους θαμώνες του από το κρύο, έκλεισε το μαγαζί με σιδηροκατασκευή.

Κάτι όμως του… περίσσευε! Μη μπορώντας να κάνει αλλιώς και αφού οι τεχνικοί είχαν βάλει το φανάρι κοντά στο μαγαζί του, το έκλεισε κι αυτό!

newsit.gr

Αγρίνιο – «Παραμύθι από Ζάχαρη»: Tο πρόγραμμα της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr