Δυτική Ελλάδα: Θρήνος για τον Ελευθέριο Πανταζή ανήμερα της Παναγίας στην Πάτρα – Εργαζόταν στα Coffee Island (ΦΩΤΟ + VIDEO)

H φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε διώροφη κατοικία στην οδό Αγήνορος στις Ιτιές. Πιθανόν από αναμμένο τσιγάρο. Στο σπίτι βρισκόταν ο 30χρονος Λευτέρης Πανταζής, εργαζόμενος στα Coffe Island στην οδό Γούναρη στην Πάτρα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Ο 30χρονος προσπάθησε να ξεφύγει. Σηκώθηκε και πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού. Όμως για κακή του τύχη το ρεύμα είχε κοπεί. Τα παντζούρια ήταν ηλεκτρικά και δεν ανέβαιναν για να φύγει. Δεν κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι. Εγκλωβίστηκε στο πίσω μέρος του σπιτιού και έχασε την ζωή του.  Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβέστες. Έσβησαν την φωτιά και εντόπισαν δυστυχώς νεκρό τον νεαρό άνδρα. Βρισκόταν μόνος του στο σπίτι καθώς εργαζόταν όλες αυτές τις ημέρες. Οι δικοί του άνθρωποι ήσαν στην περιοχή των Καλαβρύτων. Ο 30χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία. 

Στο μεταξύ σε τρεις εκ των πυροσβεστών που επιχειρούσαν στο σημείο, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο καθώς παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας του διοξειδίου του άνθρακα που είχαν εισπνεύσει κατά την κατάσβεση, αφού το σπίτι ήταν ερμητικά κλειστό με ηλεκτρικά παντζούρια τα οποία δεν άνοιγαν.

dete.gr

Δυτική Ελλάδα: Τραγωδία ανήμερα της Παναγίας στην Πάτρα! 29χρονος κάηκε μέσα στο σπίτι του! (ΦΩΤΟ)