ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του 46χρονου Βασίλη Αθανασόπουλου την ώρα που έκανε τζόκινγκ – Την Πέμπτη η κηδεία του (ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του 46χρονου Βασίλη Αθανασόπουλου την ώρα που έκανε τζόκινγκ – Την Πέμπτη η κηδεία του (ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του 46χρονου Βασίλη Αθανασόπουλου την ώρα που έκανε τζόκινγκ – Την Πέμπτη η κηδεία του (ΦΩΤΟ)

Σοκ στον χώρο του αθλητισμού και την Πατραϊκή κοινωνία για τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη Αθανασόπουλου, πρώην αθλητή μπάσκετ της Αγυιάς, που “έφυγε” πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών.

Όπως έγραψε το πρωί το tempo24.news, o 46χρονος, έχασε τις αισθήσεις του ενώ έτρεψε στο Έλος της Αγυιάς όπως συνήθιζε. Το τραγικό συμβάν έγινε το απόγευμα της Τρίτης . Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά.

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (δίκτυο στην υπηρεσία της Εκπαίδευσης), του οποίου ήταν δραστήριο μέλος τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό σημείωμα: 

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος, ο πολύτιμος συνεργάτης και αγαπητός φίλος μας από τον Αύγουστο του 2000, ο πάντα χαμογελαστός ψηλός μας, ο άνθρωπος που ήταν πάντα πρόθυμος να λύσει προβλήματα εργαζόμενος πολλές φορές ακόμα και τη νύχτα για την καλή λειτουργία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, να ανοίξει νέες κατευθύνσεις για τη δικτύωση των σχολείων σε όλη την Ελλάδα, έφυγε χθες από τη ζωή σε νεαρή ηλικία, εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα.

Η απώλεια του μας γεμίζει θλίψη και οδύνη.

Με τη απώλεια του το ανθρώπινο δίκτυο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, γίνεται φτωχότερο.

Στο καλό αγαπητέ φίλε.

Η κηδεία θα γίνει αύριο Πέμπτη 30 Μαΐου, στις 11.00 π.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Αγυιάς, στην Πάτρα.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1973. Έλαβε το πτυχίο Τεχνικού Η/Υ και Δικτύων από το Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας το 1995. Από το 2000, εργάζεται στην Διεύθυνση Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Δικτυακών Τεχνολογιών του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων “Διόφαντος”, συμμετέχοντας σε διάφορα εθνικά και ευρωπαϊκά έργα στην περιοχή δικτύων ευρείας κλίμακας και ηλεκτρονικών υποδομών. Διαθέτει ευρεία εμπειρία σχετικά με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση IP δικτύων, δικτύων κορμού, ADSL υπηρεσιών, υπηρεσιών firewalling, VPN υπηρεσιών, Wi-Fi και WiMax δικτύων, καθώς και εμπειρία διαχείρισης συστημάτων.

tempo24.news

Υπόδειγμα αξιωματικού ο Ν. Κοτρωνιάς – Ουδεμία σχέση η παρουσία του στις ομιλίες του Τσίπρα πέραν υπηρεσιακών λόγων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr