Δυτική Ελλάδα: Θέρισαν με φόλες σκυλιά και γατιά – Επικήρυξαν τον δράστη! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με το ποσό των 1000 ευρώ επικήρυξε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Λεχαινών τον δράστη της αποτρόπαιας επίθεσης με φόλες σε αδέσποτα σε κεντρικό σημείο της πόλης, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν πέντε αδέσποτα σκυλάκια και μια γάτα.

Η νέα αυτή επίθεση με φόλες έχει σημάνει συναγερμό στα Λεχαινά, όπου η τοπική κοινωνία αναζητά τους δράστες μη έχοντας άλλο τρόπο αντίδρασης.

«Κανείς δε μιλά και κανείς δεν ξέρει τίποτα για αυτό το έγκλημα. Και όσο υπάρχει ατιμωρησία τόσο θα συνεχίζεται. Ζούμε μια παράνοια. Μόλις δουν ότι συγκεντρώνονται τέσσερα πέντε αδέσποτα μαζί αμέσως βάζουν φόλες για να τα εξολοθρεύσουν» είπε η κα Τσάγκου που κλήθηκε να δει το πρωί της Τρίτης που εντοπίστηκαν τα νεκρά ζώα περί τίνος πρόκειται.

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο γεωργικό δηλητήριο το οποίο έριξε δίπλα σε μαρμάρινη βρύση. Το ένα μετά το άλλο τα σκυλάκια και η γάτα, άρχισαν να βιώνουν τις συνέπειες της φόλας και μετά απο λίγο πέθαναν.

Να σημειώσουμε πως ο αριθμός των σκοτωμένων σκύλων με φόλα στην περιοχή έχει ξεπεράσει τα 100 στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ενώ είναι πολλά και τα περιστατικά κακοποίησης.