Δυτική Ελλάδα: Σοκ στο γήπεδο της Ροδιάς – Γύρισε η γλώσσα του Νάσου Αναγνώστου μετά από χτύπημα στο κεφάλι – Πήδηξε από την κερκίδα να τον σώσει φίλαθλος

Σοκ έπαθαν οι οπαδοί και οι παίκτες του αγώνα  ανάμεσα στο Διακοπτό και το Δρέπανο για την 22η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, όταν ο πατρινός ποδοσφαιριστής της ΑΕ Δρεπάνου Νάσος Αναγνώστου στο 70 λεπτό, έπεσε και χτύπησε με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα. Καθοριστική για τη ζωή του ήταν η βοήθεια  του  πρώην ποδοσφαιριστή και φιλάθλου, Τάκη Τσιπουλάκου ο οποίος  πήδηξε μέσα στο γήπεδο  από την κερκίδα και τον έσωσε, καθώς είναι εργαζόμενος στο νοσοκομείο Αιγίου και έχει γνώσεις πρώτων βοηθειών. Τον Αναγνώστου βοήθησε και ο συμπαίκτης του Ρουμελιώτης. Ο αγώνας διεκόπη.

Ο παίκτης του Δήμου Διακοπτού Γιάννης Παξιμάδης, μετά από μαρκάρισμα του οποίου έγινε η πτώση και τραυματισμός  ξέσπασε σε κλάματα. Ο Αναγνώστου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Το ματς διεκόπη όταν το σκορ ήταν 1-1.

tempo24.gr 

Αποτελέσματα και βαθμολογία 24ης Αγωνιστικής Α΄ Κατηγορίας