ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΔυτική Ελλάδα: Ρίψη καπνογόνων στο 4ο ΕΠΑ.Λ Πατρών – Στο Νοσοκομείο Καθηγήτρια και μαθητής – Με αναπνευστικά προβλήματα μαθητές (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Ρίψη καπνογόνων στο 4ο ΕΠΑ.Λ Πατρών – Στο Νοσοκομείο Καθηγήτρια και μαθητής – Με αναπνευστικά προβλήματα μαθητές (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Ρίψη καπνογόνων στο 4ο ΕΠΑ.Λ Πατρών – Στο Νοσοκομείο Καθηγήτρια και μαθητής – Με αναπνευστικά προβλήματα μαθητές (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης στο σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζεται το 4ο Επαγγελματικό Λύκειο Πάτρας, στην οδό Αυστραλίας, στην Αγυιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του tempo24.news, έγινε ρίψη δυο καπνογόνων, ενώ οι δράστες φέρεται να έπταξαν και δυναμιτάκια, με αποτέλεσμα μια καθηγήτρια να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου, ενώ κάποιοι μαθητές παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Ο χώρος εκκενώθηκε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία. Εκτιμάται πως πρόκειται για πράξη εξωσχολικών ατόμων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και μαθητής, ενώ η καθηγήτρια φαίνεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά στο αυτί .

Η κατάσταση παραμένει συγκεχυμένη, καθώς τώρα γίνεται καταγραφή του περιστατικού από την Αστυνομία.

“Παλιοί” γνώριμοι

Ο Πρόεδρος του 15μελούς, μιλώντας στο tempo24, υποστήριξε πως πρόκειται για από το σχολικό περιβάλλον, που και στο πρόσφατο παρελθόν έχουν προκαλέσει προβλήματα.

tempo24.gr 

Έγιναν τσακωτοί να οδηγούν χωρίς δίπλωμα σε Νεοχώρι και Ιόνια Οδό

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr