Δυτική Ελλάδα: Τον πρόδωσε η καρδιά του μια μέρα πριν την γιορτή του! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στο πένθος έχει βυθιστεί η μικρή κοινωνία της Γουμένισσας Καλαβρύτων μετά την ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια του Τάσου Διαμαντοπουλου.

Μια μέρα πριν την γιορτή του, ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου, έφυγε από τη ζωή στα 52 του χρόνια. Ενας άνθρωπος – «ψυχούλα» όπως τον αποκαλούσαν οι συγχωριανοί του και φίλοι του, καθώς ήταν ένα παιδί που παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα αντιμετώπιζε τη ζωή με το χαμόγελο και με θάρρος.

Ήταν αγωνιστής της ζωης, εργαζόταν ως οδηγός στον Αγροτικό- Γαλακτομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του και στους συγχωριανούς του, οι οποίοι αυτές τις Αγιες Ημέρες βυθίστηκαν στο πένθος. Το άκουσμα του θανάτου του Τάσου Διαμαντόπουλου, μονίμου κατοίκου του γραφικού χωριού, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Κανείς, δεν πίστευε πως ο Τάσος δεν θα επέστρεφε από την εργασία του το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου και πως θα αναχωρούσε για την αιωνιότητα, μια τέτοια μέρα, την ηημέρα της Αναστάσεως του Κυρίου.

Το ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Γουμενισσας Καλαβρυτων ‘’Αγία Μαρίνα ‘’εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητηρια στην οικογένεια του ελπιπόντος εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα, αφού προηγηθεί νεκροψία- νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προήλθε από ανακοπή της καρδιάς.

gnomip.gr

diamant

Μεσολόγγι: Μπαράζ κλοπών την ώρα της Ανάστασης!