Δυτική Ελλάδα: Ο αστυνομικός πήγαινε για εφημερίδες αλλά στο δρόμο… “τακτοποίησε” τον ληστή

Ο αστυνομικός περνούσε τυχαία το πρωί της Δευτέρας από την οδό Υψηλάντου και έπεσε πάνω στους ληστές του κοσμηματοπωλείου.

Είχε ξεκινήσει για να προμηθευτεί εφημερίδες αλλά πριν φτάσει στον προορισμό του, έπρεπε να διαχειριστεί ένα πολύ σοβαρό περιστατικό.

Η εμπειρία του τον βοήθησε έτσι ώστε να καταφέρει άμεσα να ακινητοποιήσει τον έναν από τους δύο δράστες που λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν δέσει και φιμώσει τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και σήμανε συναγερμός. Ο αστυνομικός κατάφερε να αποσπάσει πληροφορία ότι ο συνεργός του που στο μεταξύ είχε τραπεί σε φυγή, θα κατευθυνόταν μάλλον προς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας προκειμένου να αναχωρήσει με λεωφορείο της γραμμής για τηνβ Αθήνα. Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα λεπτά και ο σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς. Την τελευταία στιγμή οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αντιλήφθηκαν ότι ο δράστης είχε ήδη επιβιβαστεί σε λεωφορείο, όπου και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο πρώτος Αλβανός ληστής έμενε σε σπίτι λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο της ληστείας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βότση. Ο συνεργός του που συνελήφθη στο ΚΤΕΛ, δεν είχε κλειδιά να επιστρέψει στο σπίτι και προτίμησε να φύγει αμέσως για την Αθήνα. Ο τελευταίος είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί αφού έκτιε ποινή για ανάλογες πράξεις.

ΝΙΚΟΣ ΑΝ. ΣΥΦΑΝΤΟΣ – tempo24.news

Εκτροπή μοτοσικλέτας κοντά στο Αντίρριο – Σε σοβαρή κατάσταση σε Νοσοκομείο της Πάτρας ο 43χρονος οδηγός