Δυτική Ελλάδα – Νέα Εξέλιξη: Ασκήθηκε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη δολοφονία του Μπακάρι Χέντερσον (ΔΕΙΤΕ VIDEO+ΦΩΤΟ)

Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη δολοφονία του Μπακάρι Χέντερσον, άσκησαν οι δικηγόροι της οικογένειας του άτυχου νεαρού. Οι δικηγόροι, κατέθεσαν την αίτηση και εν συνεχεία, 

έγινε δεκτή από τον Εισαγγελέα Εφετών Γ. Μπισμπίκη. Η έφεση ασκήθηκα κατά της πρωτόδικης απόφασης για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον των έξι εκ των εννέα κατηγορουμένων και εναντίον του μοναδικού Έλληνα για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι γονείς του Μπαράκι, αντέδρασαν στην πρωτόδικη απόφαση, βγαίνοντας από το δικαστήριο: «Είναι αδιανόητο. Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία στην Ελλάδα;», είπε ο πατέρας του άτυχου νεαρού στους δημοσιογράφους. Δίπλα του, η σύζυγός του Τζιλ: «Η απόφαση αυτή στέλνει ένα μήνυμα στους Αμερικανούς που θέλουν να ταξιδέψουν στη χώρα σας. Γιατί εάν κάποιος δολοφονείται και δεν υπάρχει καμία τιμωρία, τι σε κάνει να πιστεύεις πως το παιδί σου μπορεί να είναι ασφαλές εδώ».

tempo24.gr

Βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου