ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Μητέρα τριών παιδιών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Την απέλυσαν από την δουλειά της

Δυτική Ελλάδα: Μητέρα τριών παιδιών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Την απέλυσαν από την δουλειά της

Δυτική Ελλάδα: Μητέρα τριών παιδιών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Την απέλυσαν από την δουλειά της

Προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της μια 50χρονη γυναίκα όταν απολύθηκε από την εργασία της μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. 

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, μονογονεικής οικογένειας από την Πάτρα ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της και απείλησε να πέσει στο κενό.

Οι κόρες της και κάποιοι συνδικαλιστές που ενημερώθηκαν για την άσχημη ψυχολογική της κατάστασης έτρεξαν και την πρόλαβαν σχεδόν την τελευταία στιγμή.

Η 50χρονη γυναίκα που επί 10 ολόκληρα χρόνια, εργαζόταν καθημερινά σε μεγάλη επιχείρηση τοπικών συμφερόντων, χωρίς να λαμβάνει άδειες και ρεπό, ένιωσε πρόσφατα πλήρη εξάντληση και απευθύνθηκε στους γιατρούς, οι οποίοι της χορήγησαν επείγουσα 15νθήμερη άδεια, για να συνέλθει, καθώς ο οργανισμός της είχε χτυπήσει κόκκινο.

Η επιχείρηση σύμφωνα με πληροφορίες δεν ενέκρινε την άδεια και ζήτησε την απόλυσή της. Η γυναίκα απελπίστηκε και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Την πρώην εργαζόμενη τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου την έχουν υπό την επίβλεψή τους, μέχρι να σταθεί ξανά στα πόδια της.

tempo24.news

Αγρίνιο: 17χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με δυο ενέσεις ινσουλίνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr