ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Κτηνωδία – Δηλητηρίασαν τέσσερα σκυλιά μέσα στην αυλή σπιτιού – «Έσβησαν» με φρικτούς πόνους! (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δυτική Ελλάδα: Κτηνωδία – Δηλητηρίασαν τέσσερα σκυλιά μέσα στην αυλή σπιτιού – «Έσβησαν» με φρικτούς πόνους! (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δυτική Ελλάδα: Κτηνωδία – Δηλητηρίασαν τέσσερα σκυλιά μέσα στην αυλή σπιτιού – «Έσβησαν» με φρικτούς πόνους! (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια απίστευτη κτηνωδία εκτυλίχθηκε στο χωριό Καγκάδι της δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με την καταγγελία της Στέλλας Μητροπούλου, ο δράστης έριξε δηλητήριο σε έξι σκυλάκια τα οποία φιλοξενούνταν σε σπίτι και εκείνη την ώρα κυκλοφορούσαν στον κήπο. Κατά την καταγγελία το δηλητήριο πρέπει να το έριξε μεταξύ 8 με 9 το βράδυ, όταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έλειπαν. Όπως περιγράφει με πόνο ψυχής η Στέλλα Μητροπούλου, τα 4 από τα 6 σκυλιά δυστυχώς «έσβησαν» με φρικτούς πόνους. Η ίδια αναφέρει στο προφίλ της στο facebook: «Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσα και τα σκυλιά είναι «αγέλη» μου…Αυτό που πάντα με τρόμαζε σε αυτούς που κάνουν κακό σε ζώα είναι ότι η απόσταση στο να κάνεις κακό σε ζώο από το να κάνεις κακό σε άνθρωπο είναι πολύ μικρή. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ας επικοινωνήσει… οι επιλογές μας φέρουν και συνέπειες».

tempo24.gr fola_skylia_kagkadi1

skylia_foles_kagkadi1

skylia_foles_kagkadi4

Συνεργασία του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Αγρινίου με το Κέντρο Κοινότητας – παράρτημα Ρομά Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr