ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Με καρναβαλικά άρματα οι Μεσογειακοί Αγώνες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Με καρναβαλικά άρματα οι Μεσογειακοί Αγώνες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Με καρναβαλικά άρματα οι Μεσογειακοί Αγώνες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ασυνήθιστες εικόνες αντικρίζουν από το πρωί οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πάτρας, καθώς στο χώρο του Νότιου Πάρκου άρχισαν να ξεπροβάλλουν άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού!

Οι εργαζόμενοι του δήμου Πατρέων που έστηναν τα άρματα διαβεβαίωναν τους περαστικούς ότι δεν πρόκειται για κάποιο… έκτακτο θερινό καρναβάλι της Πάτρας. Οπως προέκυψε, τα άρματα του Καρναβαλιού της Πάτρας μεταφέρθηκαν στο σημείο λόγω των δεύτερων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων!

Με τον τρόπο αυτό, οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας θα μπορούν να πάρουν μια γεύση από το Πατρινό Καρναβάλι.

Το πρόγραμμα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας

Να σημειωθεί ότι οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες της Πάτρας (Mediterranean Beach Games 2019) θα πραγματοποιηθούν από τις 25 έως και τις 31 Αυγούστου σε δέκα αγωνιστικές εγκαταστάσεις.

Τα 11 αθλήματα στα οποία θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες είναι: aquathlon, beach handball, beach soccer, beach volleyball, beach tennis, beach wrestling, canoe ocean racing, finswimming, open water swimming, rowing beach sprint, water skiing.

Πηγή: iefimerida.gr

Επιχείρηση «τσιγάρο τέλος στα σχολεία» βάζει μπροστά το υπουργείο Παιδείας

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr