Δυτική Ελλάδα: Ηλικιωμένος θώπευε 6χρονη στο παγκάκι

Ακόμα μία καταγγελία που αφορά σε παρενόχληση ανήλικης από ηλικιωμένο στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων έρχεται να προστεθεί σε όσα είχαν δεί το φώς της δημοσιότητας κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Αυτή την φορά γυναίκα μέσα από την προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται σε ηλικιωμένο που είχε πλησιάσει 6χρονο κοριτσάκι το οποίο το χάιδευε και το φιλούσε σε παγκάκι της πλατείας. Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωϊ του Σαββάτου. Μάλιστα, όπως προκύπτει από την καταγγελία της γυναίκας ο ηλικιωμένος είχε συστηθεί στην ανήλικη ως νονός της.

Διαβάστε παρακάτω τα όσα ανατριχιαστικά περιγράφει η αυτόπτης: «Σήμερα το πρωί έζησα ένα απίστευτο σκηνικό στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων… Μπροστά στα μάτια μου, στο απέναντι παγκάκι ένα αισχρός και τιποτένιος γέρος τριβόταν πάνω σε ένα κοριτσάκι 6 ετών και το φιλούσε σχεδόν στο στόμα. Πήγα και αφού τον έβρισα και σηκώθηκε ατάραχος και έφυγε, πήρα το παιδί από εκεί και μου ειπε ότι της έχουν πει ότι είναι ο νονός της. Τη ρώτησα: εσένα σου αρέσει να κάθεσαι μαζί του; Και μου είπε θλιμμένη: Όχι. Της είπα να φύγει και να μην κάνει τίποτα που δεν της αρέσει από εδώ και πέρα, γιατί δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει … ντράπηκα γιατί δεν είχα τι άλλο να της πω…. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ 2 ΦΥΛΑΚΕΣ;;;; ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;; Μήπως να πάρουμε οι πολίτες στα χέρια μας το νόμο και να λιντσάρουμε ομαδικά αυτή την αρρωστημένη φάρα;; Είναι αδιανόητο μπροστά στα μάτια μας να αφήνουμε να γίνεται αυτό… ΕΛΕΟΣ»

dete.gr

Εκδήλωση στο Αγρίνιο με θέμα: «Αστροβιολογία, άβια και έμβια ύλη