ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Έχασαν τους γονείς τους, μέσα σε δύο μήνες – “Κύμα” συμπαράστασης για τα δύο παιδιά της οικογένειας στο Λιμνοχώρι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Έχασαν τους γονείς τους, μέσα σε δύο μήνες – “Κύμα” συμπαράστασης για τα δύο παιδιά της οικογένειας στο Λιμνοχώρι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Έχασαν τους γονείς τους, μέσα σε δύο μήνες – “Κύμα” συμπαράστασης για τα δύο παιδιά της οικογένειας στο Λιμνοχώρι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Έχασαν τους γονείς τους μέσα σε δύο μήνες… Ο Γιώργος και η Ελένη Γεωργιοπούλου από το Λιμνοχώρι Αχαΐας, είδαν να «σβήνει» ο αγαπημένος τους πατέρας Διονύσιος και μετά από λίγο καιρό, να πηγαίνει «κοντά του» η καλή τους μητέρα Ολυμπία. Μια οικογένεια, δεμένη, με ήθος και αξιοπρέπεια. Με αγώνα για τη ζωή και ευγένεια για τον συνάνθρωπο.

Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε αυτό το βαρύ πένθος που ζει το Λιμνοχώρι.

Χθες, «έφυγε» η μητέρα τους, Ολυμπία Γεωργιοπούλου, μετά από βαριά ασθένεια. Τον Σεπτέμβριο, θρηνούσαν τον χαμό του πατέρα τους Διονύση Γεωργιόπουλου, του «ήρωά» τους, όπως είχε γράψει ο Γιώργος Γεωργιόπουλος. Όλοι έσπευσαν να συμπαρασταθούν στα δύο παιδιά της οικογένειας. Στο συγκινητικό σημείωμα του Γ. Γεωργιόπουλου στο facebook, τα μηνύματα στήριξης και αγάπης πολλά. Δείτε μερικά από αυτά:

Η κηδεία της Ολυμπίας Γεωργιοπούλου θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 14:30 από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Λιμνοχώρι.

tempo24.gr 

Χούνη: «Ταξίδεψε» στην αιωνιότητα ο π. Αλέξιος Καραβάνας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr