Από την Δυτική Ελλάδα ένας από τους τυχερούς της φορολοταρίας – Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Ένας 45χρονος άνδρας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε απόλυτη ανάγκη τα χρήματα κέρδισε στην φορολοταρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εργαζόμενο σε εταιρεία σεκιούριτι. Ο χαμηλόμισθος άνδρας δεν πίστευε στην τύχη του όταν ενημερώθηκε από τον λογιστή του  οτι είναι νικητής στην φορολοταρία!Ο άνδρας είναι παντρεμένος ωστόσο η σύζυγός του δεν εργάζεται και μένει σε νοικιασμένο σπίτι.

Δείτε εδώ τους νικητές

 Η πρώτη φορολοταρία για το 2018 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30.01.2018) από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων μέσω καρτών. Στην κληρωτίδα μπήκαν οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι τον Δεκέμβριο. Στις κληρώσεις μετείχαν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης.

‘Οσα πρέπει να γνωρίζετε

Όσοι κληρωθούν θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό. Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Συγκεκριμένα:

  • Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
  • Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
  • Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
  • Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

dete.gr

Ναύπακτος: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Κοινωνικού Φροντιστηρίου