ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Εν αναμονή της οριστικής απόφασης για τους μαθητές – πρωταγωνιστές του περιστατικού στην Αμαλιάδα

Δυτική Ελλάδα: Εν αναμονή της οριστικής απόφασης για τους μαθητές – πρωταγωνιστές του περιστατικού στην Αμαλιάδα

Δυτική Ελλάδα: Εν αναμονή της οριστικής απόφασης για τους μαθητές – πρωταγωνιστές του περιστατικού στην Αμαλιάδα

Για το θέμα της μετακίνησης των μαθητών από το σχολικό περιβάλλον του 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας μίλησε στο ilialive.gr ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Βασίλης Δημητρέλλος. Όπως τόνισε ο κ. Δημητρέλλος “… ο Σύλλογος διδασκόντων συζήτησε το θέμα αυτό και έλαβε την απόφαση σύμφωνα με πληροφορίες για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους δύο μαθητές. Έκανα μια διερευνητική συνάντηση με τους γονείς για το που πάνε τα παιδιά τους.

Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα γιατί θα πρέπει επίσημα να λάβω το πρακτικό της απόφασης του συλλόγου διδασκόντων.

Εκτιμώ ότι σήμερα ή το αργότερα αύριο θα την έχω και θα αποφασίσω το που θα μετακινηθούν οι μαθητές” είπε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

dimitrellos

“Ο στόχος δεν είναι εξοντωτικός από την πλευρά μου. Έχω την αίσθηση πως υπάρχει η συγκατάθεση των γονέων για τη μετακίνηση των μαθητών. Το υπουργείο ζήτησε να ενημερωθεί για το σκεπτικό της απόφασης και δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη παρέμβαση. Το θέμα είναι του συλλόγου διδασκόντων αρκεί η διαδικασία να είναι νομότυπη και δε νομίζω ότι θα παρέμβει το υπουργείο. Απο την πλευρά μου έχω μόνο την εκτελεστική δυνατότητα. Δεν υπάρχει δυνατότητα προσβολής της απόφασης” συμπλήρωσε ο κ. Δημητρέλλος.

Ιδρύεται Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr