ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Διήμερη περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα

Δυτική Ελλάδα: Διήμερη περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα

Δυτική Ελλάδα: Διήμερη περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα

Διήμερο επισκέψεων και επαφών στην Αχαΐα θα έχει ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αύριο Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Οκτωβρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας , που είναι και βουλευτής Αχαΐας, την Δευτέρα θα βρεθεί σε Αίγιο, Ακράτα και Ερύμανθο, ενώ την Τρίτη στην Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα.

Το πρωί της Δευτέρας θα ξεκινήσει τις επισκέψεις του από την Ακράτα, όπου θα συναντηθεί με τους πολίτες της περιοχής. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Αίγιο, όπου θα έχει επαφές με την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με κατοίκους της πόλης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στο χωριό Σκιαδά της Τριταία, όπου μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.

Την επομένη  θα ξεκινήσει από την Πάτρα και συγκεκριμένα από την πλατεία Ελευθερίας, όπου θα επισκεφθεί τα γραφεία του ΚΕΘΕΑ. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κάτω Αχαΐα, όπου και θα περιοδεύσει.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Διαμέρισμα της Πάτρας και στις 7.30 το απόγευμα θα μιλήσει στη λαϊκή συνέλευση του κόμματος στην πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα.

tempo24.gr 

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2019: Απόψε η «μαύρη» πανσέληνος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr