ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Αστυνομικος βρήκε πορτοφόλι με 450 ευρώ και το παρέδωσε!

Δυτική Ελλάδα: Αστυνομικος βρήκε πορτοφόλι με 450 ευρώ και το παρέδωσε!

Δυτική Ελλάδα: Αστυνομικος βρήκε πορτοφόλι με 450 ευρώ και το παρέδωσε!
Τον ευχαριστεί δημόσια ο κάτοχός του
Νεαρός πατρινός Αστυνομικος βρήκε πορτοφόλι και  χωρίς να το σκεφτεί στιγμή αναζήτησε και εντόπισε τον ιδιοκτήτη του! Το πορτοφόλι περιείχε  το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, μαζί με τραπεζικές κάρτες, δίπλωμα οδήγησης και άλλα πολύτιμα προσωπικά έγγραφα. Πρόκειται για τον υπαρχιφύλακα Σταύρο Κονταξή ο οποίος υπηρετεί επί 15 χρόνια στο Σώμα, έχοντας θητεύει σε νευραλγικές υπηρεσίες στην Αθήνα, αλλά και της Κρήτης (Ζωνιανά), ενώ τώρα υπηρετεί στη φύλαξη του βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα.
Οπως ανέφερε ο ίδιος οδηγώντας πριν από μερικές ημέρες στην οδό Πανεπιστημίου, διέκρινε στο οδόστρωμα σκούρο αντικείμενο. «Σταμάτησα αμέσως για να δω τι είναι και όταν πλησίασα είδα το πορτοφόλι. Μόλις το άνοιξα και διαπίστωσα ότι περιείχε τα χρήματα αλλά και προσωπικά έγγραφα από τα οποία μπορούσα να βρω τον ιδιοκτήτη, άρχισα αμέσως την αναζήτηση» τονίζει κάτι που πράγματι συνέβη σύντομα αφού σε λίγη ώρα είχε βρει το κινητό του κατόχου και του τηλεφώνησε δίνοντάς του ραντεβού για να του παραδώσει το πορτοφόλι με όλα τα έγγραφα και τα χρήματα.
Οπως αποκαλύπτει   ο πατρινός ασφαλιστής και κάτοχος του πορτοφολιού, Παναγιώτης Πανταζόπουλος, είχε ξεχάσει το πορτοφόλι στο πάνω μέρος του οχήματός του λόγω βιασύνης του και φεύγοντας, έπεσε στον δρόμο. «Οταν συνειδητοποίησα ότι το έχω χάσει, ήμουν σίγουρος ότι δεν θα το ξαναβρώ. Περιείχε 300 ευρώ δικά μου και 150 ευρώ ενός πελάτη μου. Αλλά και διάφορα έγγραφα, ανάμεσά τους το δίπλωμα οδήγησης, για τα οποία σκεφτόμουν την ταλαιπωρία που θα τραβούσα για να τα ξαναβγάλω» μας είπε ο ίδιος.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Πολλές βροχές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr