Δυτική Ελλάδα: Αποχωρεί από την ΔΗΜΑΡ ο πρώην βουλευτής και μέλος της Κ.Ε. Νίκος Τσούκαλης μετά την συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι έγραψε σε ανάρτησή του

Με ανακοίνωσή τους οι πρώην βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης και Θωμάς Ψύρρας, καθώς και τα μέλη της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ Γεράσιμος Γεωργάτος, Χρήστος Γκαρμπούνης και Στέλιος Παναγούτσος, εκφράζουν τη διαφωνία τους με την απόφαση για σύμπλευση της ΔΗΜΑΡ με το ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των στελεχών της ΔΗΜΑΡ αναφέρει «μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς αποφασίστηκε η σύμπλευση της ΔΗΜΑΡ με το ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές. Επειδή διαφωνούμε με την πολιτική λογική του εγχειρήματος που είναι ανακόλουθη με τη μέχρι τώρα πορεία μας, δηλώνουμε ότι καταψηφίσαμε τη σχετική εισήγηση του προέδρου και δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από μέλη των οργάνων της ΔΗΜΑΡ».

Μάλιστα ο πρώην βουλευτής Αχαϊας Νίκος Τσούκαλης σε ανάρτησή του σημείωσε με νόημα:  Θα μείνω για πάντα ιδανικός κι ανάξιος εραστής «, της νοσταλγικής Ανανεωτικής Αριστεράς!

tempo24.news

Ν. Καραπάνος για Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: «Συνάντηση με τους Δημάρχους Αγρινίου και Ναυπακτίας»