Δυτική Ελλάδα: Ανήλικος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στα κρατητήρια του Λιμεναρχείου της Πάτρας – Ήπιε απορρυπαντικό

Οι λιμενικοί σχεδόν σε καθημερινή βάση εξακολουθούν να εντοπίζουν άτομα ή μικρές ομάδες να έχουν επιβιβαστεί σε κάποιο φορτηγό που θα φύγει με το πλοίο της γραμμής.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι μετανάστες. Συλλαμβάνονται και κρατούνται  για ένα ή δύο μήνες στα κρατητήρια του λιμεναρχείου Πατρών, περιμένοντας την τύχη μιας Μη κυβερνητικής οργάνωσης να τους χτυπήσει την … πόρτα.

Ο χώρος κράτησης του λιμεναρχείου στο νέο λιμάνι είναι μικρός. Οι ανήλικοι μετανάστες που συλλαμβάνονται κρατούνται σε συνθήκες δύσκολες και ορισμένοι από αυτούς προβαίνουν σε δραματικές προσπάθειες “εξόδου” από το αδιέξοδό τους.

Οπως ένας ανήλικος αλλοδαπός που συνελήφθη στο χώρο του λιμανιού κρατήθηκε για μέρες στα κρατητήρια του λιμεναρχείου και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα σαπουνιού που τους είχε δωθεί για να καθαριστούν!

Μόλις έγινε αντιληπτή η πράξη του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου έγιναν οι απαιτούμενες επεμβάσεις από τους γιατρούς και παραμένει για νοσηλεία…

tempo24.news

Η «Εθνική μας Γέφυρα», Ρίου-Αντιρρίου, πρασινίζει και εισάγει νέες τεχνολογίες