Δυτική Ελλάδα – Αιτωλοακαρνανία: Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την εκλογική μάχη σε Περιφέρεια, Δήμους και Ευρωεκλογές

Με τη χρήση ενιαίου Πληροφοριακού Συστήματος πραγματοποιείται η μετάδοση των αποτελεσμάτων των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών και Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου και 2ας Ιουνίου 2019 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και για τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.

Με το Ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα τα αποτελέσματα σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία και συγκεντρωτικά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μεταδίδονται έγκυρα και υπεύθυνα στο εσωτερικό δίκτυο των κτηρίων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στο Διαδίκτυο (Internet) χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση (μετάδοση σε πραγματικό χρόνο) από την ειδική σελίδα https://ekloges2019.pde.gov.gr/ της Π.Δ.Ε. και μέσω του Εθνικού Δικτύου Δημόσιας Διοίκησης ΣΥΖΕΥΞΙΣ.

Τα στοιχεία που θα εκδίδει το Πληροφοριακό Σύστημα

Τα στοιχεία που υπολογίζει και εκδίδει το Πληροφοριακό Σύστημα είναι τα ακόλουθα:

  • Ψήφοι και ποσοστά Δημοτικών Συνδυασμών ανά Εκλογικό Τμήμα, Δημοτικό Διαμέρισμα, Δημοτική Ενότητα και Δήμο
  • Ψήφοι και ποσοστά Περιφερειακών Συνδυασμών ανά Εκλογικό Τμήμα, Δημοτικό Διαμέρισμα, Δημοτική Ενότητα, Δήμο, Περιφερειακή Ενότητα (Νομό) και στην Περιφέρεια
  • Ψήφοι και ποσοστά Κομμάτων Ευρωεκλογών ανά Εκλογικό Τμήμα, Δημοτικό Διαμέρισμα, Δημοτική Ενότητα, Δήμο, Περιφερειακή Ενότητα (Νομό) και στην Περιφέρεια.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών