Δυτική Ελλάδα: 270 «κούκλες» καταφθάνουν στο λιμάνι της Πάτρας

Η Βελγική Touramical φέρνει μαζί της 270 κλασσικά αυτοκίνητα και φθάνει απόψε για τέταρτη φορά στο νέο λιμάνι της Πάτρας.

Είναι η μεγαλύτερη εταιρία διοργάνωσης τέτοιων tours διοργανώνοντας εκδρομές σε διάφορα μέρη. Η φετινή διοργάνωση ξεκίνησε από την Αμβέρσα στις 5 Μαϊου όπου δόθηκε το road book σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στο φετινό tour στην Ελλάδα συμμετέχουν 600 άτομα, οδηγοί αυτοκινήτων, συνοδηγοί και συνοδοί των γκρουπ,, κινητή ιατρική μονάδα με γιατρό και νοσηλευτές, τεχνικό επιτελείο για τυχόν βλάβες στα αυτοκίνητα, αλλά και συνεργείο με φωτογράφους και καμεραμαν .

Τα 270 αυτοκίνητα ιστορικού και κλασικού τύπου που θα έρθουν στην Πάτρα ταξιδεύοντας με ειδικές νταλίκες μεταφοράς από την Αμβέρσα στην Ιταλία, με προορισμό την Αγκόνα και την Βενετία. Από εκεί θα φθάσουν με τα πλοία της γραμμής στο νέο λιμάνι της Πάτρας σε δύο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ με 140 περίπου αυτοκίνητα θα φτάσει στην Πάτρα στις 9 Μαΐου το βράδυ στις 23:30 και το άλλο γκρουπ με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα θα έρθει την στις 10 του μήνα στις 10 με 11 το πρωί.

Οι οδηγοί και οι συνοδηγοί θα φθάσουν στο αεροδρόμιο του Αράξου στις 10, στις 11 και στις 12 του μήνα.Στο αεροδρόμιο θα παραλάβουν τα οχήματά τους και θα αναχωρήσουν άλλοι για Πύλο και άλλα προς Αθήνα και από εκεί για Θεσσαλονίκη και επιστροφή στα Γιάννενα.

dete.gr

Δυτική Ελλάδα: 510 συλλήψεις τον Απρίλιο