Δυτική Ελλάδα: Δραστηριότητες της ΚΟ του ΚΚΕ και των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις εκλογές

Σάββατο 6 Απριλίου, στις 12.30 το μεσημέρι, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης, θα μιλήσει στο καφενείο «το Πέρασμα» πρώην «Μουριές», στα Σύνορα. Θα χαιρετίσει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αναστασία Τογιοπούλου.

Σάββατο 6 Απριλίου, στις 7μμ, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης, θα μιλήσει στα Αργυρά στο καφενείο «Φερτάκη». Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κόρρας Σωτήρης.

Σάββατο 6 Απριλίου, στις 8μμ, στην Ακράτα στο καφενείο «Τσαγκλής», θα μιλήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Δημήτρης Σπαρτινός.

Κυριακή 7 Απριλίου, στις 11πμ, στη Βόνιτσα, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Καραθανασόπουλος. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νώντας Μωραΐτης.

Κυριακή 7 Απριλίου, στις 7,30μμ, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου «Ξενία» στη Ναύπακτο, θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Καραθανασόπουλος. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Δημήτρης Σπαρτινός και η υποψήφια δήμαρχος Δούρου-Μπούρη Ντίνα.

Δευτέρα 8 Απριλίου, στις 7μμ, στην πλατεία των εργατικών κατοικιών στην Ταραμπούρα-Ζαρουχλέικα, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μπάρλος φώτης.

Δευτέρα 8 Απριλίου, στις 7.30μμ, στο καφέ «Ακροπόλ», στο χωριό Θέα, θα μιλήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Δημήτρης Σπαρτινός.

Τρίτη 9 Απριλίου, στις 8μμ, στα Βραχνέικα, στο πολιτιστικό κέντρο, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Σπαρτινός Δημήτρης και Δημοπούλου Αλεξάνδρα.

Τρίτη 9 Απριλίου, στις 7.00μμ, θα μιλήσει με γυναίκες, στην καφετέρια «Καραμέλα» στο Βαθύ, η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Μπαλού Αλεξάνδρα.

Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 9.30πμ, θα περιοδεύσει στο ΙΕΚ, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης.

Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 11πμ, θα περιοδεύσει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης.

Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 7μμ, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης, θα παρευρεθεί στην έκθεση Δωρή.

Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 7μμ, θα πραγματοποιηθούν περιοδείες στις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκο Καραθανασόπουλο.

Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 10μμ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους εργαζόμενους στη Ξερόλακκα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Καραθανασόπουλος.

Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 7μμ, στο καφέ «Λίμπερο», θα μιλήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Δημήτρης Σπαρτινός. Θα χαιρετήσει η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αλάφη Αλεξάνδρα.

Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 9πμ, η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Μπαλού Αλεξάνδρα, θα περιοδεύσει στην αγορά στο Βαθύ και στο Σταυρό.

Τετάρτη 10 Απριλίου στις 7μμ, στο Δημοτικό Κινηματογράφο στο Βαθύ, η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Μπαλού Αλεξάνδρα, θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του Περιφερειακού και του Δημοτικού ψηφοδελτίου.

Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 8μμ, στο καφέ «Αγροσπίτι» στην περιοχή Δαφνούλα. θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Καραθανασόπουλος. Θα χαιρετήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Δημήτρης Σπαρτινός.

Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 10πμ, στο νοσοκομείο του Ρίο, θα περιοδεύσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης.

Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 7.30μμ, στο Σκαγιοπούλειο, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης. Θα χαιρετήσει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σαμούρη Βίβιαν.

Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 9πμ, στο Αργοστόλι, στο σύλλογο ζωόφιλων ΝΤΟΡΙΣ, στην ΑΕΝ, και στην εφορία, θα περιοδεύσει η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Μπαλού Αλεξάνδρα.

Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 7μμ, στην Αγία Θέκλη, στο καφενείο, θα μιλήσει η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Μπαλού Αλεξάνδρα.

Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 10πμ, στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας θα περιοδεύσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης.

Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 7μμ, στον Παμμικρασιατικό, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης. Θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Σπαρτινός Δημήτρης και Μάζης Ανδρέας.

Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 9πμ, στον ΟΤΕ, στο ειδικό σχολείο Φαρακλάτων, στη διαδημοτική και στα μαγαζιά του Αργοστολίου, θα περιοδεύσει η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Μπαλού Αλεξάνδρα.

Σάββατο 13 Απριλίου, στις 11.30πμ, στο Μιντιλόγλι, στο καφέ «Λάτσης», θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης. Θα χαιρετήσει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αναστασία Τογιοπούλου.

Σάββατο 13 Απριλίου, στις 7.30μμ, στο Ρίο, στην περιοχή Προσφυγικά στο καφενείο «Ζαφυρόπουλος», θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κόρρας Σωτήρης.

Κυριακή 14 Απριλίου, στις 11πμ, στον Άραξο, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο της ΕΕΔΥΕ.

Κυριακή 14 Απριλίου, στις 7,30μμ, στο Δρέπανο, στο καφέ «Βολίνη», θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Πελετίδης. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κόρρας Σωτήρης.

aixmi-news.gr

Περιοδεία Κ. Σπηλιόπουλου στην Παραχελωίτιδα: «Αφημένα στην τύχη τους τα αρδευτικά έργα και τα αντλιοστάσια στην Αιτωλοακαρνανία» (ΦΩΤΟ + VIDEO)