Δυτική Ελλάδα: Τέλος στις μετακινήσεις αστυνομικών από Αχαϊα προς Κέρκυρα βάζει ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.- Ενίσχυση της δύναμης του νομού με επιπλέον 19 αστυνομικούς

Σε δύο νέες σημαντικές παρεμβάσεις που στόχο έχουν την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στην Αχαϊα, προχωρά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Ταξίαρχος Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Ο κ. Ανδρικόπουλος έδωσε εντολή για την διακοπή των συνεχών μετακινήσεων αστυνομικών προς την Λευκίμμη της Κέρκυρας λόγω των κινητοποιήσεων για τα σκουπίδια, γεγονός που οδηγούσε στην αποδυνάμωση της Αχαϊας. 

Η διακοπή των μετακινήσεων αποτελούσε αίτημα τόσο των αστυνομικών υπαλλήλων Αχαϊας όσο και του πανελλαδικού συνδικαλιστικού οργάνου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ενισχύεται για δεύτερη φορά με εντολή Ανδρικόπουλου η Αστυνομική Δεύθυσνη Αχαϊας με επιπλέον προσωπικό. Αναμένεται να έρθουν περί τους19 αστυνομικούς εκ των οποίων οι 15 αστυφύλακες και οι υπόλοιποι βαθμοφόροι.

Σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις, εκδόθηκε και ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ. στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Ανακοινώνεται ότι, ύστερα από δέσμευση της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, από την προσεχή Δευτέρα 04-02-2019, αποδεσμεύονται οι αστυνομικές δυνάμεις  που διατίθεντο από διάφορες αστυνομικές Υπηρεσίες της χώρας, για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας.

Οι συγκεκριμένες δυνάμεις από 26-06-2018, απασχολούνταν στη λήψη αστυνομικών μέτρων για την ομαλή μεταφορά απορριμμάτων από το Χ.Υ.Τ.Α. Τεμπλονίου στον Χ.Υ.Τ.Υ. Λευκίμμης.

tempo24.news

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Φορτηγάκι καταπλάκωσε έναν 70χρονο