ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΔρόμος Άκτιο – Άγιος Νικόλαος Βόνιτσας: Έστρωσαν με άσφαλτο τον… μισό δρόμο! – Κίνδυνος για μοτοσικλετιστές! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δρόμος Άκτιο – Άγιος Νικόλαος Βόνιτσας: Έστρωσαν με άσφαλτο τον… μισό δρόμο! – Κίνδυνος για μοτοσικλετιστές! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δρόμος Άκτιο – Άγιος Νικόλαος Βόνιτσας: Έστρωσαν με άσφαλτο τον… μισό δρόμο! – Κίνδυνος για μοτοσικλετιστές! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
Στο δρόμο Ακτίου -Αγίου Νικολάου Βόνιτσας έγιναν έργα ασφαλτόστρωσης δρόμου, μόνο που η νέα άσφαλτος στρώθηκε… στον μισό δρόμο. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά μας καταγγέλλει διερχόμενος οδηγός, στο σημείο που γίνεται η εναλλαγή μεταξύ του παλιού και του φρέσκου οδοστρώματος υπάρχει μια μικρή υψομετρική διαφορά, κίνδυνος για οχήματα και μοτοσικλετιστές.
 
Συγκεκριμένα ο αναγνώστης μας, καταγγέλλει τα εξής: Καλημέρα Στις 29 Νοεμβρίου ανεβάσατε για την διαγράμμιση  στην καινούργια άσφαλτο, στον δρόμο Βόνιτσας Λευκάδας Το χειρότερο και επικίνδυνο για τα δίκυκλα να προκληθεί ατύχημα καθώς και καταστροφή των ελαστικών των αυτοκινήτων, είναι στον δρόμο Ακτίου – Αγίου Νικολάου… έριξαν άσφαλτο απ’ την παλιά διασταύρωση Βόνιτσας Λευκάδας μετά το αεροδρόμιο μέχρι το καφενείο περίπου 1300 μέτρααπ’ την μια πλευρά του δρόμου με υψομετρική διαφορά  3 με 4 εκατοστά απ’ την παλιά άσφαλτο. Επειγόντως πρέπει να γίνει κάτι να ενημερωθεί και η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
 
xiromeronews.gr
 
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr