ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΔραστηριότητες  κοινωνικής αλληλεγγύης από τον Σύνδεσμο Αλιευτικών Συνεταιρισμών Ελληνικών λιμνοθαλασσών (ΣΑΣΕΛ) «Στέλιος Μπαλάσης» (ΦΩΤΟ)

Δραστηριότητες  κοινωνικής αλληλεγγύης από τον Σύνδεσμο Αλιευτικών Συνεταιρισμών Ελληνικών λιμνοθαλασσών (ΣΑΣΕΛ) «Στέλιος Μπαλάσης» (ΦΩΤΟ)

Δραστηριότητες  κοινωνικής αλληλεγγύης από τον Σύνδεσμο Αλιευτικών Συνεταιρισμών Ελληνικών λιμνοθαλασσών (ΣΑΣΕΛ)  «Στέλιος Μπαλάσης» (ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη11/12/2019 αλιευτικοί συνεταιρισμοί μισθωτές λιμνοθαλασσών από όλη την χώρα μετέφεραν στην Αθήνα αλιεύματά τους προκειμένου να διανεμηθούν σε δραστηριότητες  κοινωνικής αλληλεγγύης. 

Το φορτηγό ψυγείο,ξεκίνησε από τις εγκαταστάσεις του αλιευτικού συνεταιρισμού λιμνοθάλασσαςΒιστωνίδα-Πόρτο Λάγος Ξάνθης και κατά τη διαδρομή του παρέλαβε ψάρια από τους συνεταιρισμούς των λιμνοθαλασσών της  Καβάλας, της Άρτας και από τους συνεταιρισμούς «Προφ. Ηλίας», «Ρεμπάκια», «Αγ. Ειρήνη», «Διβάρι», «Αναγέννηση» της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού.

Πρόκειται για άλλη μιαδραστηριότητα αλληλεγγύης του Συνδέσμου Αλιευτικών Συνεταιρισμών Ελληνικών λιμνοθαλασσών«Στέλιος Μπαλάσης» και οργανώθηκε σε συνεργασία με τηνΥφυπουργό για θέματα λιμνοθαλασσών του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Φ. Αραμπατζή.

Τα αλιεύματα διατέθηκαν στους ακόλουθους φορείς:

«ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», «Η ΦΛΟΓΑ», «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS» και «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

Η συλλογική αυτή δραστηριότητα, που πραγματοποιήθηκελίγο πριν το τέλος της αλιευτικής περιόδου των λιμνοθαλασσών,περιλαμβάνεται στις ανάλογες τοπικές δραστηριότητες των αλιευτικών συνεταιρισμών που υλοποιούνται εδώ και χρόνια σε διάφορες περιοχές συνδυάζοντας παραγωγική και κοινωνική δραστηριότητα.

Το αστέρι των Χριστουγέννων από ένα νέο «αστέρι» της αυτοδιοίκησης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr