Η Δούκισσα Νομικού επιβεβαίωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της (ΦΩΤΟ)

Από το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό μέσω του Πρωινού ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της. Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να το πει και η ίδια.

Πριν λίγες μέρες τη βλέπαμε και την ακούγαμε να δηλώνει ότι δεν καίγεται για την τηλεοπτική της επιστροφή. Κάνει μεν συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 αφού έχει ενεργό συμβόλαιο, αλλά έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της. Όταν το έλεγε αυτό η Δούκισσα Νομικού είχε κάτι στο μυαλό της που οι υπόλοιποι το μάθαμε το πρωί της Τρίτης.

Τότε ήταν που ο Άρης Καβατζίκης προλόγιζε στο Πρωινό το αποκλειστικό του περιοδικού Hello για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Τόνιζε μάλιστα ότι αν η ίδια η Δούκισσα δεν είχε σκοπό να το ανακοινώσει, δεν θα το δημοσίευαν ποτέ.

Αυτή την επιθυμία της ανακοίνωσης επιβεβαίωσε η Δούκισσα Νομικού με τη χθεσινή της ανάρτηση στο Instagram. Αγκαλιά με τον μικρό Σάββα που έγινε πριν λίγες μέρες ενός έτους, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο σχόλιο της ανάρτησης της: «Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις ευχές και τα όμορφα λόγια που μας έχετε στείλει. Η αγάπη σας είναι αστείρευτη. Ναι, ο Σάββας, πρώτα ο Θεός, θα έχει σύντομα αδερφάκι. Ανυπομονούμε #εγκυμοσύνη #γύροςδεύτερος».

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Καβατζίκη, η Δούκισσα αναμένεται να γεννήσει προς το τέλος του καλοκαιριού.

eleftherostypos.gr

Γωγώ Μαστροκώστα: Γυμνάζεται και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη! (ΔΕΙΤΕ VIDEO)