ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤο «δώρο» στους παίκτες του Παναιτωλικού

Το «δώρο» στους παίκτες του Παναιτωλικού

Το «δώρο» στους παίκτες του Παναιτωλικού

Η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» «έσβησε» από τους ποδοσφαιριστές το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε μετά την ήττα της Ξάνθης .

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Παναιτωλικού μετά τη λήξη του αγώνα με την Βέροια. Τότε ενημερώθηκαν πως «σβήστηκε» το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που τους επιβλήθηκε ύστερα από την ήττα της Ξάνθης, με αφορμή όχι ότι έχασαν αλλά γιατί η εικόνα τους δεν ήταν καλή μετά το 2-0. Στο Αγρίνιο δεν θέλουν η ομάδα να δώσει το παραμικρό δικαίωμα στα παιχνίδια που της απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς και με την «καμπάνα» που έπεσε, «υπενθύμισαν» στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως η σεζόν δεν τελείωσε. Οπως και δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ετσι οι ποδοσφαιριστές πήραν το… μήνυμα και μετά τη νίκη επί της «βασίλισσας», έμαθαν τα ευχάριστα… μαντάτα. Με την υποσημείωση βέβαια πως καλούνται μέχρι το τέλος της χρονιάς να έχουν ανάλογη εικόνα στα παιχνίδια τους. Τα «καναρίνια» προσέχουν πάρα πολύ τέτοιου είδους ζητήματα και πλέον αυτό έγινε αντιληπτό από όλους. Το μήνυμα της διοίκησης ήταν σαφές. «Να δίνεται το 100% και ότι γίνει».

«Γκολ και ασίστ με τον Παναιτωλικό»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr