Δίωξη σε υπαλλήλους της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το θάνατο μοτοσικλετιστή στον Αστακό πριν 3 χρόνια! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο εισαγγελέας Λευκάδας άσκησε δίωξη στους υπαλλήλους της περιφέρειας Δυτ Ελλάδας, για το θάνατο του ψαρά Κώστα (Μεταξά) Μπάλλα πριν από τρία χρόνια. Όπως είχαμε γράψει ΕΔΩ το ατύχημα έγινε με την ομάδα της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Πρέβεζας που είχαν πάει εκδρομή στο Μεσολόγγι και επέστρεφαν από τον Αστακό.
Όλη η ομάδα του συλλόγου μοτοσικλετιστών είχε πει τότε ότι άδικα σκοτώθηκε ο πολύ αγαπητός 53χρονος Πρεβεζάνος, από μία τεράστια λακκούβα στη μέση του δρόμου στο τέλος της μεγαλύτερης ευθείας του δρόμου, χωρίς πινακίδα και χωρίς σήμανση. Ένας θεός ξέρει πόσα χρόνια είχε η λακκούβα αυτή στην κατάσταση που σας δείχνουμε και όλοι περίμεναν ποιος θα  πέσει μέσα να σκοτωθεί. Και έπεσε ο 53χρονος Πρεβεζάνος που δεν ήταν από εκεί και είχε πάει μία και μοναδική φορά εκδρομή.
Τρία χρόνια από το θάνατό του, τελικά μετά από αγώνα που ξεκίνησε η οικογένειά του, ο Εισαγγελέας Λευκάδος κατηγορεί 3 υπαλλήλους της περιφέρειας ότι ευθύνονται γιατί άφησαν τον δρόμο σε αυτή την άθλια κατάσταση. Το δικαστήριο ήταν να γίνει την προηγούμενη βδομάδα στη Λευκάδα αλλά τελικά αναβλήθηκε γιατί δεν μπορούσε να πάει ο δικηγόρος των κατηγορουμένων.
Ούτε τα δικαστήρια μπορούν να κάνουν τίποτε όταν το κράτος αδιαφορεί, λίγο μετά το ατύχημα, η περιφέρεια προσπάθησε να φτιάξει πρόχειρα τη λακκούβα.  Αν δεν είχε σκοτωθεί ο Κώστας, δεν θα είχαν κάνει τίποτε. Έπρεπε να σκοτωθεί ο ένας άνθρωπος για να ευαισθητοποιηθούν.
brevezabest.gr
Σας δείχνουμε λοιπόν ένα χρόνο μετά το δυστύχημα πως έγινε πάλι ο ίδιος δρόμος
dromos4
dromos1
dromos2
dromos3