Δυτική Ελλάδα: Βοηθήστε να σωθεί η μικρή Ελένη (ΦΩΤΟ)

Το 8χρονο κορίτσι από την Πάτρα που πάσχει από σπάνια μορφή εγκεφαλίτιδας, δεν το βάζει κάτω, συνεχίζει και παλεύει, δίνοντας την δική της μάχη.

Ο λόγος για την Έλενα Καμπούρη η περιπέτεια υγείας της οποίας έχει συγκινήσει αρκετούς Πατρινούς που κάνουν μία διαδικτυακή εκστρατεία, συγκεντρώνοντας χρήματα για να βοηθήσουν το κορίτσι και την οικογένεια της.

Το  κορίτσι που ταλαιπωρείται εδώ και 1 χρόνο από αυτή την σπάνια μορφή ασθένειας αποδεικνύεται πως έχει μεγάλη δύναμη , όμως το ίδιο μεγάλες είναι και οι ανάγκες για την θεραπεία και τη νοσηλεία της.

Το κορίτσι έχει ανάγκη από καθετήρες για αναρρόφηση νούμερο 12, γάζες τραχειοτομής, γάζες αποστειρωμένες απλές, φιλτράκια απλά για τραχειοστομία, babylino νούμερο 7 πάνες, γάλα advance με 80% λιγότερη λακτόζη, γιαουρτάκια advance, κρέμες βρεφικές νουνού, πετσετάκια παιδικά, φρούτα, κρέας, ψάρια και ότι άλλο είδος προσωπικής υγιεινής μπορεί να διαθέσει ο καθένας μας.

Έχει όμως ανάγκη μεγάλη και από φυσικοθεραπείες και ήδη μια εθελόντρια φυσικοθεραπεύτρια έχει προσφερθεί για να βοηθήσει.

Η μικρή ζει μαζί με την οικογένεια της στην Πάτρα, ενώ ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού της που μπορεί κάποιος να στείλει ότι διαθέτει είναι ο εξής:

ELTA.GR0419975500000010010259074 – Κάτοχος Ελένη Καμπούρη του Οδυσσέα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έχετε τηλεφωνική επικοινωνία με την μαμά της μικρής Ελένης, την κ. Ανδριαννή Σπυροπούλου: 6980621499.

mikri eleni patra

Δυτική Ελλάδα: Αποζημίωση ρεκόρ 525.000€ για το θάνατο του 25χρονου Δημήτρη Κατσαντώνη σε εργατικό…