ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΔιούδης: «Κανένα θέατρο, έχω πρόβλημα στο πόδι εδώ και ένα μήνα»

Διούδης: «Κανένα θέατρο, έχω πρόβλημα στο πόδι εδώ και ένα μήνα»

Διούδης: «Κανένα θέατρο, έχω πρόβλημα στο πόδι εδώ και ένα μήνα»

Τα πράγματα στην θέση του αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν για καθυστερήσεις έβαλε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης λέγοντας πως έχει πρόβλημα στο πόδι εδώ και ένα μήνα.

Αρχικά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μιλώντας μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να πω και κάτι ακόμη επειδή ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες. Είμαστε μια ομάδα που ποτέ δεν έχουμε στόχο να κάνουμε καθυστερήσεις και να μην τηρούμε το fair play. Ίσα ίσα το καταδικάζουμε κιόλας όταν αυτό γίνεται απ’ τον αντίπαλο. Από μερικούς μπορεί να θεωρήθηκε πως έκανα καθυστερήσεις στο τέλος του παιχνιδιού, αντιμετωπίζω όμως εδώ και ένα μήνα ένα πρόβλημα στο πόδι μου και οι γιατροί το γνωρίζουν αυτό. Μου εμφανίζεται ιδιαίτερα όταν παίζω πολύ με τα πόδια. Από ένα σημείο και μετά έγινε εντονότερο, δυσκολευόμουν και γι’ αυτό έπεσα κάτω. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω».

Για τον αγώνα: «Το πιο σημαντικό που έχουμε καταφέρει και μας το έχουν περάσει οι προπονητές μας, είναι να έχουμε νοοτροπία νικητή. Είμαστε όλοι μαζί σα μια γροθιά. Ταξιδέψαμε 22 ποδοσφαιριστές, υπήρχαν παιδιά στην κερκίδα εκτός αποστολής. Όλοι είχαν το ίδιο πάθος για τη νίκη. Την ίδια θέληση. Αυτό το στοιχείο έχουμε μέσα στα αποδυτήρια. Είμαστε αγαπημένοι κι αυτό πρέπει να κρατήσουμε για να συνεχίσουμε στον ίδιο βαθμό κι ακόμη καλύτερα».

gazzetta.gr

Δώνης: «Είχαμε κακή ψυχολογία, το θέλαμε πολύ»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr