ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΔιοικητής νοσοκομείου ετών 80: Αντιδράσεις και από τη ΝΔ

Διοικητής νοσοκομείου ετών 80: Αντιδράσεις και από τη ΝΔ

Διοικητής νοσοκομείου ετών 80: Αντιδράσεις και από τη ΝΔ

Με εμπειρία και γεμάτος όρεξη για δουλειά έρχεται να συμβάλει στην προσπάθεια της κυβέρνησης

Ένας 80ετής διοικητής σε νοσοκομείο. Ο λόγος για την επιλογή του νέου διοικητή Κωνσταντίνου Πατέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, που επελέγη από την κυβέρνηση.

Την είδηση φαίρνει στο φως το larissanet στο οποίο σημειώνεται πως ο 80άρης νέος διοικητής, έλκει την καταγωγή του από την Πιαλεία Τρικάλων, τέως γυμνασιάρχης, μόνιμος υποψήφιος πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και τον ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ και  ενώ διάγει την 9η δεκαετία της ζωής του κατέθεσε αίτηση και επιλέχθηκε για να διοικήσει το Νοσοκομείο Καρδίτσας.

«Με εμπειρία και γεμάτος όρεξη για δουλειά έρχεται να συμβάλει στην προσπάθεια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα σύγχρονο, ανανεωμένο “επιτελικό κράτος”», σημειώνεται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Αντιδράσεις

Η επιλογή του προκάλεσε φαρμακερά σχόλια στην τοπική της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο νέος διοικητής δήλωσε πως τη θέση του την είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μιλώντας σε τοπικό ρ/σ των Τρικάλων (ράδιο Ζυγός) ο Κ. Πατέρας ξεκαθάρισε πως θα κρατήσει το μισθό του διοικητή κι όχι τη σύνταξη.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ larissanet.gr – thetoc.gr

Πόσα παίρνει ο κάθε δήμος στην Αιτωλοακαρνανία για δαπάνες των σχολείων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr