ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔιοικητής νοσοκομείου Αγρινίου: «Θα αποδοθούν ευθύνες για την ακύρωση των χειρουργείων καταρράκτη»

Διοικητής νοσοκομείου Αγρινίου: «Θα αποδοθούν ευθύνες για την ακύρωση των χειρουργείων καταρράκτη»

Διοικητής νοσοκομείου Αγρινίου: «Θα αποδοθούν ευθύνες για την ακύρωση των χειρουργείων καταρράκτη»

Την 11-4-2019 ακυρώθηκαν τα προγραμματισμένα -μετά την πρώτη επέμβαση- χειρουργεία καταρράκτη της Οφθαλμολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου και χωρίς να έχουν γνώση και ειδοποιηθεί ούτε τα αρμόδια θεσμικά όργανα, αλλά ούτε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου πριν την απόφαση αυτή.

Αυτή η ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια  ψυχική, και όχι μόνο, ταλαιπωρία των ασθενών πολιτών που είχαν προγραμματίσει  την χειρουργική  επέμβαση.

Ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, ζητώ δημόσια συγγνώμη από τους ασθενείς πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν, αλλά και από όλους τους πολίτες που εξυπηρετούνται από την Νοσηλευτική Μονάδα του Αγρινίου, όχι μόνο για την τεράστια και απίστευτη  ταλαιπωρία, αλλά και για την πρωτοφανή, στα χρονικά του Νοσοκομείου, ενέργεια.

Ήδη από την πρώτη στιγμή που έγινα γνώστης του συμβάντος, όχι από τους υπεύθυνους γι’ αυτή την απόφαση, αλλά δια του προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Αιτωλ/νιας, έγιναν άμεσα όλες οι διαδικασίες και ενέργειες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία για την απόδοση και καταλογισμό των ευθυνών στους υπευθύνους.

«ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» καταλήγει η ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ανδρέας Τσώλης. 

Αγρίνιο: Επίσκεψη και ξενάγηση μελών Επιμελητηρίων, Φορέων και Ακαδημαϊκών στην έκθεση Ελαία (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr