Ομόφωνα επίτιμος δημότης Καρπενησίου ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος

Ομόφωνα αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Καρπενησίου, την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, σε επίτιμο δημότη Καρπενησίου.

Η ανακήρυξη, όπως επισημαίνεται από το δημοτικό συμβούλιο, γίνεται σε «ένδειξη υψίστης τιμής, σε ανταπόδοση της ξεχωριστής τιμής για την πόλη και τιμώντας τον για τη μεγάλη προσφορά και συνδρομή στο Δημόσιο Βίο της χώρας,την επιστήμη, την πνευματική ζωή, την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των θεσμών».

Η τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου αμέσως μετά τις εκδηλώσεις για τα Μποτσάρεια 2018. Πέραν της ανακήρυξής του ως επίτιμο δημότη,ο δήμος θα του απονείμει τιμητική πλακέτα, η οποία θα φέρει κλάδο ελιάς, το λογότυπο του Δήμου μας και το χρυσό κλειδί της πόλης .

Η διαμονή και τα έξοδα φιλοξενίας του ΠτΔ

Ο κ.Παυλόπουλος μαζί με την συνοδεία του θα διαμείνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου όπου έχει κρατηθεί πολυτελές δωμάτιο(σουίτα). Γεύμα προς τιμή του ΠτΔ θα παρατεθεί σε εστιατόριο στο Μικρό χωριό.

Τα έξοδα φιλοξενίας και οι δαπάνες της τελετής που θα γίνει στο Καρπενήσι θα ξεπεράσουν τις 9000 ευρώ, συνολικά .Ήτοι:

-Eνοικίαση κερκίδων 100 θέσεων η οποία θα τοποθετηθεί στο Κεφαλόβρυσο θα κόστισαν 2.480 ευρώ και ανατέθηκαν στην επιχείρηση Ντελής Γεώργιος-Λαμία

-Διαμονή του ΠτΔ και των προσώπων της ασφαλείας του στην επιχείρηση Π. Σκεπετάρης & Σία Ε.Ε-Αγρίνιο  με κόστος 419,50€

-Παραγωγή και εκτύπωση (460)  προσκλήσεων στην επιχείρηση Αρωνιάδα Ελένη- Ευαγγελία-Λημέρι έναντι ποσού 890,32€ 

-Παράθεση μπουφέ στην επιχείρηση Γ. Κίτσιος & Σια Ο.Ε, ποσού 3.124,80€

-Παράθεση γεύματος στην επιχείρηση Νικ. Νασιοπούλος & ΣΙΑ Ο.Ε, Νέο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας ,ποσού 1954,55€ 

-Προμήθεια τιμητικής πλακέτας στον Μπάρκα Θεόδωρο στην τιμή των 272,80€

Αντιδρούν μερίδα πολιτών μιλώντας για επικοινωνιακή φιέστα 

Παρά το ομόφωνο ψήφισμα του ΔΣ, δεκάδες ήταν οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων και πολιτών της Ευρυτανικής πρωτεύουσας  που με το άκουσμα της ανακήρυξης του ΠτΔ σε επίτιμο δημότη Καρπενησίου αντέδρασαν σχολιάζοντας πως ..»δεν θα βοηθήσει στην επίλυση των πολλών προβλημάτων της περιοχής, ούτε έχουν να κερδίσουν κάτι από αυτήν οι κάτοικοι, είναι απλά μια επικοινωνιακή φιέστα», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Όλο το πρόγραμμα της επίσκεψης του ΠτΔ στο Καρπενήσι ΕΔΩ

vimapoliti.gr

Δεκάδες συλλήψεις στα Νησιά του Ιονίου