Δήμος Αγρινίου – Φώτεινη Βλάχου: Το σκεπτικό που αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το βασικό ερώτημα προς κάθε υποψήφιο σύμβουλο είναι…τι μπορεί να κάνει για να βοηθήσει την πόλη. Φυσικά, η απάντηση δεν αφορά κάποια ατομική δυναμική αλλά τη συνεισφορά και τη συμβολή του καθενός σε μια συλλογική προσπάθεια με κοινό στόχο το καλύτερο δυνατόν. Αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό με βάση το οποίο επέλεξα να βγω μπροστά σε αυτές τις εκλογές, διεκδικώντας, και ως άτομο, και ως δημότης Αγρινίου, αλλά και ως μέλος μιας ομάδας με ίδιες προσεγγίσεις, το δικαίωμα να θέσουμε την τοπική κοινωνία σε τροχιά ανάπτυξης και προοπτικής σε κάθε τομέα.

Για να επιτευχθεί αυτό, βέβαια, απαιτείται αφενός η επανεκλογή ενός ικανού Δημάρχου, όπως είναι ο Γιώργος Παπαναστασίου και αφετέρου ένα δημιουργικό δημοτικό συμβούλιο της σύνθεσης και της συνεργασίας. Άλλωστε ο ισχύων εκλογικός νόμος σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί. Στο να βάλουμε στην άκρη τις ιδεολογικές μας καταβολές – διαφορές και να ενωθούμε κάτω από την κοινή »στέγη» των συμφερόντων της πόλης και της τοπικής μας κοινωνίας.

Ως ένας άνθρωπος με αγνή διάθεση και όρεξη να προσφέρω στην πόλη μου, γνωρίζω εκ των έσω την μεγάλη ανάγκη και δίκαιη απαίτηση των δημοτών για ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής και ως ένας άνθρωπος με χρήσιμο εφόδιο την πολύπλευρη εμπειρία μου, θεωρώ πως διαθέτω τις αυτονόητες εκείνες δυνάμεις για να συνδράμω στην κοινή προσπάθεια να δώσουμε στον τόπο μας επιπλέον αίγλη.

Για τους λόγους αυτούς, και στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού πολιτικού πολιτισμού, διεκδικώ την δύναμη του «σταυρού» από τους συμπολίτες μου, με σκοπό τη συμμετοχή μου στο επόμενο  συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου  ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος .

Διαβεβαιώνω δε, πως στόχος και πρόθεσή μου είναι ο αποδοτικός διάλογος με κάθε πλευρά, προς όφελος της πόλης μας, των κατοίκων της και των παιδιών μας.

Τι μπορεί να κάνει ένα λάθος πάτημα στο πληκτρολόγιο!